Veido priežiūra / Green Feel kremų apžvalga

Sveiki!!!

Po ilgos pertraukos vėl grįžtu su apžvalgomis! Per pusmetį spėjau išbandyti nemažą kiekį produktų, todėl tikrai bus apie ką papasakoti!
Šiandien trumpai apžvelgsiu "Green Feel" kosmetiką, skirtą veidui. Paskutinius porą mėnesių "ant savęs" bandžiau du jų produktus: drėkinamąjį kremą bei Anti-Acne kremą-gelį, skirtą kovai su akne. Keistas derinys, sakysit? Keistas, tačiau man, turinčiai mišrią odą, daugiau mažiau veiksmingas. 
Viena, kuo labai labai noriu pasidžiaugti, tai kad šalyje, kurioje gyvenu, buvo sukurti tokie puikūs produktai. Kaip pamatysite vėliau, ne tik mano oda taip mano, bet ir sudėtis kalba apie tai! 
Taigi, trumpai apie pačius produktus ir kokį įspūdį man jie paliko.
Drėkinamasis kremas man patiko tuo, kad susigeria į odą pakankamai greitai, nebelieka to "riebumo" poveikio, kuris "stovi" dar ilgą laiką ant veido ir jį tiesiog norisi nuplauti. Susigerdamas ir palikdamas odą sausutėlę ir minkštutėlę jis nesudaro odos tempimo ir pačios odos nedžiovina, o toks jausmas, kad drėkina ir labai giliai. Nėra sausų ruožų, oda nesilupa, bet dieno bėgyje ir stipriai nesiriebaluoja, kad yra gan didelis pliusas. Na, o sudėtis (žemiau) išvis yra tobula. Aišku, būtų įdomu išgirsti komentarus iš labai labai suasą odą turinčių žmonių, nes jiems drėkinimas yra ypač aktualus ir geriau matomas būtent šis efektas, tačiau man ir anksčiau pasitaikydavo kremų, kurie būdavo drėkinantys, bet oda lupdavosi ir šerpetodavo. Todėl aš šiam kremui dedu didelį pliusą. 


Anti-Acne kremą-gelį aš pasirinkusi naudoti nakčiai. Užtepus kremas susigeria lygiai taip pat greitai ir be papildomo vandens ar riebumo, kaip ir drėkinamasis kremas. Oda palieka lygi ir graži. Kremas nesausina odos ir nėra odos tempimo pojūčio. Oda minkštutė, jaučiamas švaros ir gaivos pojūtis. Kalbant apie poveikį - sumažėjo probleminių vietų riebalavimasis, apmažėjo bėrimai, ypač gilesniais, didesniais ir skaudesniais spuogais. Pasitaiko (kartą į savaitę ar dvi) mažų spuogelių, tačiau jie tikrai nėra didelė problema lyginti su tuo, kokie iškildavo anksčiau. Aišku, vėlgi, plačiau pakomentuotų merginos, turinčios tikrą, rimtą aknę, tačiau man poveikis tikrai jaučiasi ir spuogelių, riebalavimosi apmažėjimas yra. 


Dar kas man labai labai patiko, tai tas faktas, kad pakuotės viduje yra surašyti ir aprašyti ingredientai, iš ko perkamas produktas yra pagamintas! Tai labai geras žingsnis, siekiant informuoti pirkėją, ką jis vartoja. 



Na, o dabar, tradiciškai, sudėtys: 

Drėkinamasis kremas

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (saugus minkštiklis, emulsiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis), Olea Europaaea fruit oil (saugus antioksidantas), Hydroxystearyl Alcohol (saugus emulsiklis), Hydroxystearyl Glucoside (saugus emulsiklis), Glycerin (saugus drėkiklis), Glyceryl Stearate SE (saugus minkštiklis, emulsiklis), Sea Water (jūros vanduo), Cucurbita Pepo Seed Exctract (saugus antioksidantas, minkštiklis), Simmondsia Chinensis Seed Oil (veikia kaip saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, kitaip tariant jojobos sėklų aliejus), Cetearyl Alcohol (saugus emulsiklis), Caprylyl Glycol (saugus minkštiklis), Phenetyl Alcohol (saugus konservantas ir kvapų sugėriklis), Tocopheryl Acetate (vitamino E druska, vidutinio saugumo, nes gali būti pavojingų priemaišų), Xanthan Gum (saugus rišiklis), Citric Acid (citrinų rūgštis, saugus pH reguliatorius).



Anti-Acne kremas-gelis

Aqua, Sorbitan Stearate (saugus emulsiklis), Butylene Glycol (saugus tirpiklis), Polysorbate 60 (vidutinio saugumo tirpiklis, pasitaiko pavojingų priemaišų) , Salicylic Acid (vidutinio saugumo, negalima nėščiosioms), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Citric Acid, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxystearyl Alcohol, Hydroxystearyl Glucoside, Yogurt Powder (saugus drėkiklis), Inulin (saugus drėkiklis), Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis), Aloe Barbadensis leaf exctract (saugus drėkinantis ir gaivinantis odą alijošiaus lapų ekstraktas), Benzyl Alcohol (pavojingas, nes gali sukelti kontaktinį dermatitą, kenkia ardydamas lipidinį barjerą, sausina odą ir ardo kolageną), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (saugus rišiklis), Lavandula Angustifolia Oil (vidutinio saugumo, citotoksiškas, gali paežisti odos ląsteles, tonikas, valiklis), Linalool (pavojingas, nes dažnas dirgiklis ir salergenas, kvepalų ingredientas), Sodium Hydroxide (galimai toksiškas pH reguliatorius)


Kaina: Drėkinamasis kremas 5 €/50 ml
Anti-Acne - 6 €/50 ml
Kainos-kokybės santykis: abiejų produktų 10/10
Vertinimas: Anti-Acne 8/10 , nes norėtųsi geresnės sudėties.
Drėkinamasis kremas - 9,5/10, taip pat norėtųsi sudėties patobulinimo.

Ar pirksiu vėl? Be abejo! Ir rekomenduosiu visiems!

Ar patiko? Gal turite pastabų? Rašykite komentaruose!
Iki greito!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.