Veido priežiūra/Lush Aqua Marina veido ir kūno šveitiklis

Sveiki!

Su Naujais metais jus visus! Tikiuosi, jie bus gerokai geresni, negu prieš tai buvę, pasieksite savo tikslų, gyvensite geriau, negu bet kada gyvenote ir būsite laimingi :)

O aš grįžtu po švenčių su nauja produkto apžvalga. Tai - jau seniai išbandytas Lush prekės ženklo Aqua Marina veido ir kūno šveitiklis. Jį pirkau Vokietijoje, prieš vykdama į Kubą.
Kadangi Lush prekės ženklo parduotuvės Lietuvoje jau senokai nebėra, vaikščiodama Vokietijoje nusprendžiau pasinaudoti proga ir išbandyti šią produkciją būtent iš ten. Populiariausias produktas, dėl kurio žinomas Lush - vonios bombos, kurios būna įvairiausių spalvų variacijų, tačiau man jos neaktualios, nes vonios aš namuose neturiu. Taigi, nusprendžiau pasiteirauti konsultantės, ką rekomenduotų mišriai veido odai. Jai rekomendavus, pasirinkau šį produktą, nes man patiko jo sudėtyje esantis baltasis molis ir dumbliai. Tai žadėjo gerą poveikį mano odai.



Išbandžiusi nuvilta nelikau. Šveitiklis idealiai nušveičia odą, nesukeldamas odos tempimo ir palikdamas matinės, itin švarios odos pojūtį. Oda kaip kūdikėlio. Nors ir yra pavojingų ingredientų (žiūrėti žemiau), jų visiškai nesijaučia jautriose vietose (prie akių ir ant lūpų). Nėra ta priemonė, kuri giliai valytų poras (apavyzdžiui, problemines nosies poras), tačiau puikiai nušveičia negyvą odą ir ją paruošia drėkinimui neišsausindama jos. Užtenka naudoti apie 1-2 kartus pe savaitę. Naudojimo būdas būtų toks: sudrėkinti rankas ir jomis paimti šiek tiek masės. Ją išskirstyti tarp pirštų ir tepti ant veido, masažuoti sukamaisiais judesiais. Nepadauginkite vandens! Nes tada masė bėgs per rankas ir nieko nesigaus. Ji turi teptis kaip tarp rankų ištirpęs šokoladas + keli lašeliai vandens.
Mišriai ir netgi riebiai odai ši priemonė yra ideali. Beje, bandžiau ir su viso kūno oda. Taip pat patiko, tik gal mano kūno oda yra kiek per sausa šiam dalykui.



Sudėtis:

Glycerine (saugus drėkiklis), Calamine Powder (saugus cinko oksido absorbentas), Kaolin (saugus absorbentas ir šveitiklis), Irish Moss Gel (Chondrus crispus) (islandinės kerpenos gelis, saugus antioksidantas), Organic Aloe Vera Gel (Aloe Barbadensis) (tikrojo alavijo želė, saugus drėkiklis, ramina odą), Fine Sea Salt Nori Seaweed (Algae) (dumbliai, saugus antioksidantas, drėkiklis), Sweet Wild Orange Oil (Citrus Sinensis) (saugus antioksidantas), Patchouli Oil (Pogostemon Cablin) (saugus minkštiklis), Carrageenan Extract (Chondrus Crispus) (saugus antioksidantas), Butylphenyl Methylpropional (pavojingas alergijų sukėlėjas)Hexyl Cinnamal (vidutinio sagumo kvepalų ingredientas), Fragrance (vidutinio saugumo ingredientai)

Kaina: ~11 €/100 g.
Vertinimas: 10/10
Ar pirkčiau dar kartą: tikrai taip! Tik kur? :)


Iki kitų kartų!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.