Plaukų šampūnas GREEN FEEL'S su kokosų aliejumi / Plaukų priežiūra

Sveiki!

Po trumpų atostogų - vėl naują apžvalga. Šiandien kalbėsime apie Green Feel's plaukų šampūną su kokosų aliejumi. Šį produktą naudoju jau antrą kartą ir esu juo tikrai patenkinta.


Visų pirma - kvapas. Kvapas  yra salsvas, bet ne per stiprus. Aš po galvos plovimo mėgstu naudoti papildomus aliejukus ne tik dėl to, kad jie lengviau sutvarko plaukus, o ir dėl jų kvapo, kuris paprastai būna labai lengvas ir geras. Tai su šiuo šampūnu papildomi kvapai nereikalingi - jeigu galvą išsiplausite ryte, visą dieną jausite malonų kokosų kvapą.

Bet juk ne kvapas svarbiausias šampūne, tiesa?

Ši priemonė skirta sausų, pažeistų plaukų drėkinimui. Ir tikrai - po galvos trinkimo plaukai švelnūs, lengvai sutvarkomi, minkšti. Aišku, yra silikonas, kas nėra labai didelis pliusas ir kartas nuo karto šį drėkinamąjį šampūną rekomenduoju pakeisti valančiuoju. Bet teigti, jog vienareikšmiškai sudrėkinimo pojūtį suteikia tik silikonas, nes sudėtyje yra ir hidrolizuoto kviečių proteino ir kokosų aliejaus. Todėl plaukai drėkinami iš tiesų, tačiau silikonas šiuo atveju yra pagalbininkas gero pojūčio palaikymui. Galiu užtikrintai pasakyti, jog šampūnas stabdo greitą plaukų šakojimąsi ir palaiko plaukų būklę tarp kirpimų.

Tokios kenksmingos paviršiaus aktyviosios medžiagos kaip Sodium Laureth Sulphate yra keičiamos Coco Glucoside ir Sodium Coco-sulfate, kurie yra mažiau kenksmingi (apie tai rašiau ankstesniame tinklaraščio įraše). Tai irgi yra pliusas.

Tik viena rekomendacija: norite pilno drėkinimo, naudokite visą liniją ar bent jau šampūną ir kaukę.


Sudėtis: Aqua, Coco Glucoside (saugus putokšlis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, nuriebalintojas), Sodium Coco-sulfate (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis, valiklis), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Cocamidopropyl Betaine (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis), Glyceryl Oleate (saugus minkštiklis, PAM, odą kondicionuojantis ingredientas), Dimethiconol (saugus silikono polimeras, drėgmę sulaikanti medžiaga, minkštiklis), TEA-Dodecylbenzene Sulfate (saugus putokšlis, paviršiaus aktyvumo medžiaga), Cocos Nucifera Oil (saugus minkštiklis, tirpiklis, kondicionierius plaukams ir odai), Xanthan Gum (saugus klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Hydrolyzed Wheat Protein (saugus antistatikas, suformuoja plėvelę, kondicionuoja odą ir plaukus), Hydrolyzed Wheat Gluten (saugus plėvelės formuotojas, mažina raukšles), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (saugus tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas), Lactic Acid (saugus pH reguliatorius, odos šviesintojas, turi sutraukiamąjį poveikį, bet gali erzinti odą), Polyquaternium-10 (saugus plėvelės formuotojas, fiksuoja plaukus, antistatikas), Styrene/Acrylates Copolymer (saugus plėvelės formuotojas, drėkiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas, naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai)Coumarin (pavojingas kvepalų ingredientas)

Vertinimas: 9/10
Kaina: 3,99 € už 400 ml.
Ar rekomenduočiau kitiems? Tikrai taip.

Iki kitų kartų!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.