Douglas Honey Body Balm maitinamasis kūno balzamas - apžvalga

 Sveiki!

Na, niekad negalvojau, kad jausiu tiek blogų emocijų rašydama atsiliepimą apie kosmetikos produktą. Taip nesmagu prisiminti, kai jį naudojau, kad nėra žodžių apsakyti. Nors skaičiau Douglas puslapyje atsiliepimus - yra ir gerų. Bet yra ir panašių į mano patirtį. Tai net nežinau, kaip generalizuoti - gerai ar blogai šis produktas. Savo patirtį aprašysiu tokią, kokia ji ir yra, su visais emociniais pagražinimais.

Atsidarius jus pasitiks skanus medaus kvapas. Bet ties tuo visi gerumai ir baigiasi. Jeigu pabandysite pasitepti kremu, tai pagalvosite, jog nusipirkote ne kremą, o stiprios fiksacijos plaukų želę. Pats kremas yra labai tirštas ir lipnus, kaip klijai. Paėmus ir užtepus jį ant odos, jis visiškai nesigeria. Lieka blizgėti ant odos. Jeigu apsirengiate arba einate miegoti - nuo jo vėliau sklinda labai nemalonus kvapas, kuris išlieka ant drabužių. Dėl drėkinimo - sunku kažką komentuoti. Atrodo, jog jis yra, tačiau sunku pasakyti, kai odos pojūtis po kremo šiaip baisus. Sąžiningai bandžiau susidraugauti su kremu mėnesį, paskui galvojau, kad gal visgi tiks kojoms, bet ne - guli nenaudojamas spintelėje. Greičiausiai teks greitai šveisti ir iš jos.


Sudėtis: Cocos Nucifera Oil (saugus minkštiklis, tirpiklis, kondicionierius plaukams ir odai), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Helianthus Annuus Seed Oil (saugus minkštiklis, sukuria apsauginį sluoksnį, kondicionuoja odą), Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saugus drėkiklis, emulsiklis), Aqua, Sucrose Stearate (saugus odos kondicionierius, emulsiklis), Argania Spinosa Kernel Oil (saugus drėkiklis, ramina odą, saugo, minkštiklis), Sucrose Laurate (saugus emulsiklis, odos kondicionierius, paviršiaus aktyvioji medžiaga), Lacithin (saugus drėkiklis, minkštiklis, emulsiklis, skatina odos atsinaujinimą), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Alcohol (vidutinio saugumo tirpiklis, turi antibakterinį, sutraukiamąjį poveikį), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Mel (vidutinio saugumo medus, veikia kaip drėkiklis, minkštiklis, pasižymi antibakterinėmis savybėmis), Benzyl Alcohol (pavojingas naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Limonene (vidutinio saugumo tirpiklis, kvapas), Geraniol (vidutinio saugumo kvapiklis).



Jeigu ne kokti konsistencija, tikrai būtų, manau 9 ar 10, nes sudėtis kone puikiai, nepaisant mažos koncentracijos kvapų gale.

Vertinimas: 2/10

Apie rekomendacijas net nerašysiu :)

Visgi, jeigu aprašymas neatbaidė - produktą rasite čia: https://www.douglas.lt/katalogas/douglas-focus-honey-body-balm/ 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.