Idėjos, ką padovanoti merginai Kalėdų ar Naujųjų metų proga

 Sveiki!

Manau, jog tikrai kai kurie suka galvą, ką padovanoti moteriškai giminei, o dar kai liko tiek mažai laiko iki švenčių. Nesakau, kad merginos yra tie žmonės, kuriems nežmoniškai sunku išrinkti dovaną - man vaikinams tai padaryti yra daug sudėtingiau - bet manau, jog kartais įvairios užuominos apie dovanas labai praverčia. Todėl nusprendžiau pasidalinti įrašu, kuriame surašysiu tai, ką aš pati asmeniškai tikrai apsidžiaugčiau gavusi.

1. Gražios užrašinės

Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, jog kol kas neradau sau tinkamo laiko planavimo ir tikslų susirašymo popierinio įrankio - netiko nei klasikinės darbo knygos, nei įvairūs planuokliai, nes man visada trūkdavo vietos, jausdavausi "įrėminta" į esamus maketus rašymui ir pan. Labiausiai planuoti mane motyvavo būtent tokios knygutės, kurios yra tuščiais lapais arba su taškuotais lapais - tokios man yra patogiausios. Jų būna įvairiais gražiais viršeliais, todėl galima padovanoti ir naudingą, ir labai gražią dovaną.

2. Vitaminai atminčiai, odai, energijai

Šita užgaida jau buvo mano išsakytas vienam brangiam žmogui, kad jis perduotų Kalėdų Seneliui :) Tai dėl to jau labai laukiu Kalėdų ir noriu pradėti rūpintis savimi labiau.

Atminčiai ir smegenų veiklai reikėtų ieškoti B grupės vitaminų, taip pat ginkmedžio, omega-3 rūgščių.

Energijai labai gerai ženšenio, eleuterokoko ekstraktai, kofermentas Q10, taip pat B grupės vitaminai, magnis.

Odai - cinkas, vitaminai C, A, D, K, E, vitaminų B grupė.

Aišku, be geros mitybos ir atitinkamo miego ir darbo režimo sunkiai ko nors pasieksite, bet šiek tiek savo brangiam žmogui pagelbėti, ypač, jeigu jis gyvena labai aktyviai, tikrai galite!

3. The Ordinary Buffet

Šitas peptidų serumas yra mano kosmetikos, kurią labai noriu išbandyti, sąraše. Todėl realios rekomendacijos iš savo pusės duoti negaliu, bent jau kol kas, tačiau vien tik atsidarius puslapius, kur šie serumai pardavinėjami, akis iškart užkliūva už didelio kiekio gerų atsiliepimų, o ir pas kosmetologes nuolat matau rekomendacijas dėl šio serumo. Peptidai yra kaip statybinės odos medžiagos, todėl tinka visiems odos tipams.

4. Kokybiškas, riebus rankų kremas

Jeigu su veido priemonėmis pataikyti gali būti sudėtinga, tai su rankų kremu, ypač - šaltuoju metų laikotarpiu, prašauti, manau, yra gana sudėtinga. Svarbu pasirinkti tokį, kuriame būtų kuo mažiau vandens (nes kuo daugiau vandens, tuo labiau oda šerpetos ir šals, na čia realiai tas pats, kas užsipilti vandens ant rankų ir išeiti į lauką prie minuso - nebus malonu, ar ne?) ir jeigu nežinote, kokius kvapus mėgsta dovaną gausiantis žmogus - rinkitės arba švelnaus, arba visai be kvapo.

5. Užkandžių ir/ar gėrimų rinkiniai

Šitie labai geri tuo, kad už sąlyginai nedidelę kainą galima į juos sudėti daug gurmaniškų dalykėlių, kuriems šiaip, kasdien apsiperkant parduotuvėje, tiesiog gaila pinigėlių, o pabandyti akis ir skrandis norėtų. Todėl tokiu būdu galite padovanoti ne tik maisto (skamba lyg labdara iš dalies), bet ir įspūdžius.

6. Bilietai į koncertą

Šitas man tiktų jeigu bent kas nors iš mano artimųjų rato klausytų, pavyzdžiui, GusGus, bet taip nėra :) Tiesiog ant dienų pagalvojau: "ech, būtų gerai gauti dovanų ir nuvažiuoti iki Varšuvos pasišokti su jų gyva muzika". Deja, neturiu su kuo važiuoti. Tačiau jeigu gerai žinote, kad žmogus, kuriam galvojate dovaną, mėgsta kurio nors muzikanto dainas ir jo koncertas nusimato ne taip toli, o bilietai įkandami - tai taip pat gera proga padovanoti nepamirštamus įspūdžius!

7. Pižama ir/ar treningai

Man visada yra trūkumas rūbas, kuriuos nebūtų gaila tąsyti po namus, o taip pat labai vertinu kokybiškus, švelnius odai ir jaukius miego drabužius. Todėl bet kuris iš šių variantų man atrodo labai gera dovana.

8. Lakštinės drėkinamosios veido kaukės

Ko jau ko odai trūksta žiemą, tai drėgmės. Iš lakštinių kaukių esu bandžiusi daug ką, niekada ir niekas dar nėra prašovęs man padovanojęs kaukę iš Mitomo serijos. Taip pat yra neblogų variantų iš Green  Feel's, Biocell, Kilig. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.