Viteks PERFECT SKIN BB veido kremas su spalva jautriai raustančiai odai SPF 15 / Dekoratyvinė kosmetika

Sveiki!

Pirmiausia, tai sveikinuosi jau 2022-aisiais, todėl noriu visų pirma padėkoti, kad skaitote, komentuojate (čia - mažiau, Instagram - daugiau) ir motyvuojate rašyti vis naujas ir naujas apžvalgas apie produktus.

Šiuos metus pradedu nuo produkto, kurį 100 % galite rasti Rusijoje, Baltarusijoje (prekės ženklas Viteks yra baltarusiškas) dėl Lietuvos - randu štai čia: https://belitakosmetika.lt/lt/produktas/perfect-skin-bb-veido-kremas-su-spalva-jautriai-raustanciai-odai-spf15-50-ml/ , taip pat mačiau, jog dalį produkcijos turi Elevita ir Eurokos, todėl jeigu laikas nuo laiko pabandote slavų ( :) ) kilmės kosmetiką, tai jos šiek tiek galite rasti ir Lietuvoje.

Žodžiu, apie šį kremą. BB kremas - tai lyg drėkinamasis kremas su spalva. Jis išlygina odos spalvą, šiek tiek paslepia nelygumus ir netobulumus ir turi drėkinančių savybių. Apie savo BB kremų patirtį galiu pasakyti, kad tai yra pirmasis mano BB kremas gyvenime :) Ir naudoju jį jau pakankamai ilgai, kad galėčiau pasakyti tam tikrą nuomonę (turbūt virš metų). Kodėl taip ilgai, kai talpa tokia maža? Pradėkime nuo to, kad kaip BB kremas jis gana skystas ir skalsus, todėl po veidą pasiskirsto labai lengvai ir jo nereikia labai daug. Kitas dalykas - aš dažniau vaikštau nuoga oda (be odai spalvą suteikiančių priemonių), nes paskutiniu metu, o vasarą - ypač, esu patenkinta odos būkle, todėl nejaučiu poreikio ją dengti. Apie tai, kad norėčiau papasakoti Jums apie šį BB kremą, prisiminiau tik atėjus šaltajam metų laikotarpiui, kada jį pradėjau dažniau naudoti, nes prasidėjo įvairūs pabėrimai, paraudimai ir pan. dalykai. 

Pirmas dalykas - mišriai, riebiai odai netiks. Aišku, yra sprendimas - naudoti su matine pudra. Aš tam tikslui turiu nusipirkusi fiksuojančią NYX baltą pudrą, dabar baiginėju ir pradėsiu naudoti tokią pačią, tik iš Makeup Revolution. Tai kai užbaigiu makiažą šia pudra - blizgumo nuo BB kremo neatsiranda, oda sudrėkinta ir lygesnė, negu be BB kremo. Kitu atveju spindžiu kaip žvaigždė giedrą naktį :) Sausiaodėms manau būtų pats tas reikalas.

Maskuoja gan neblogai, bet maskavimas pakankamai švelnus ir nėra taip, kad jeigu turite tamsius ratilus po akimis, jie dings:) To tikėtis tikrai neverta.

Kad ypatingai kimštų poras - nepastebėjau, kaip ir minėjau, Viteks BB kremas yra pakankamai lengvas ir negaliu pasakyti, kad labai stipriai pigmentuotas. Todėl kimšti porų nelabai yra "iš ko" :) 

Verta paminėti, jog dėl to, kad kremas pakankamai skystas ir bent man, pats iš savęs per riebus, jis labai greiti gali "nusitepti" nuo veido. Tiesą pasakius, dienos pabaigoje iš to BB kremo nelieka nieko ant vatos tamponėlio :) Ypač jeigu turime žiemą, kepurių ir šalikų nešiojimą ir kitokį veido trynimąsi. Dabar su kaukėmis tai išvis, nosies galima ir netepti, nes vis tiek viskas liks ant kaukės. Beje, šioje vietoje nepadeda ir fiksavimas matine pudra, bent jau man.


Ar prikčiau dar kartą? Greičiausiai ne.
Vertinimas: 7/10.

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane (), Cyclohexasiloxane (), Ethylhexyl Stearate (), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate) (), Glycerin (), Cetyl Alcohol (), Glyceryl Stearate (), PEG-75 Stearate (), Ceteth-20 (), Steareth-20 (), Caprylyl Methicone (), CI 77891 (Titanium Dioxide) (), Phenyl Trimethicone (), CI 77492 (Iron Oxides) (), CI 77491 (Iron Oxides) (), CI 77499 (Iron Oxides) (), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (), Saccaride Isomerate (), Betaine (), Phenoxyethanol (), Methylparaben (), Ethylparaben (), Propylparaben (), Parfum (Fragrance) (), 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-diol ().

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.