Kūno priežiūra / Rasa Unique Body Care intensyviai drėkinantis kūno kremas

Sveikos!

Paskutinis šių metų įrašas bus, vėlgi, apie kosmetiką, mano atveju - apie kūno losjoną, kurį neseniai teko išbandyti. Anksčiau teko išbandyti Rasa veido prausiklį ir likau juo labai patenkinta (mano atsiliepimą rasite čia), todėl neslėpsiu, jog naujos kosmetikos paieškose labiau atkreipiu dėmesį į šį lietuvišką brandą. Būtent dėl to ir nusipirkau šį kūno losjoną.



Dėmesį atkreipė tai, jog į kūno priežiūros priemonę įeina makadamijos ir argano aliejai, o tai jau labai gerai, taip pat vitaminų kompleksas odai pamaitinti. Priemonė turi labai malonų kvapą, yra skalsi ir naudoju ją jau gana ilgą laiką, o visą kūna kremu tepu kas antrą dieną. Priemonės poveikis patinka, ryte jaučiu, kokia ji minkšta ir švelni, pamaitinta. Be to, malonus kvapas išlieka visą dieną. Iš tiesų, labai džiaugiuosi atradusi giliai maitinančią priemonę, nes viso kūno oda yra ganėtinai sausa ir jautroka, ypač po skutimo - esu turėjusi kūno kremų, nuo kurių išberdavo patepus bet kada - ar po skutimo ar savaitę po skutimo. Todėl priemones renkuosi gana atsargiai.


Aptarkime sudėtį:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (saugus minkštiklis ir drėkiklis), Hydrogenated Polydecene (saugus minkštiklis ir tirpiklis), Glyceryl Stearate (saugus minkštiklis), Ceteareth-20 (vidutinio saugumo emulsiklis, netinkamas pažeistai odai, Ceteareth-12 (prieš tai buvusio ingrediento "giminaitis"), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, bet gali truputį kimšti poras ir erzinti odą), Cetyl Palmitate (saugus minkštiklis, bet gali erzinti odą ir akis, kimšti poras), Glycerin (saugus odos drėkiklis), Argania Spinosa Kernel Oil (natūralus ir saugus drėkiklis arganų aliejus, taip pat ramina ir saugo odą, tinka visų tipų odai, nes nekemša porų), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamijos riešutų aliejus, naudingas dalykas sausai odai, be abejo, saugus), Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer (saugus kopolimeras, kuris suformuoja plėvelę ant mūsų odos), C12-13 Pareth-23 (saugus emulsiklis), C12-13 Pareth-3 (saugus emulsiklis), Phenoxyethanol (pavojingas, nes galimai toksiškas, konservantas, negalima tepti ant veido, t.y. naudoti aplink burną), Hydroxypropyl Starch Phosphate (saugi klampumo reguliavimo medžiaga), Xanthan Gum, Tocopherol (vidutinio saugumo vitaminas E), Lecithin (saugus drėkiklis), Ascorbyl Palmitate (saugus vitaminas C), Glyceryl Oleate (saugus emulsiklis, kvapų ingredientas), Citric Acid (reguliuoja odos pH, saugus ingredientas), Parfum (Alpha-Isomethyl Ionone (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Amyl Cinnamal (pavojingas, nes sukelia alergijas), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Limonene (vidutinio saugumo, gali dirginti, kvapiklis), Linalool (pavojingas, nes yra dažnas dirgiklis))

Sudėties saugumą vertinčiau kaip gana saugią, nes tikrai nedaug pavojingų ingredientų, na o didžioji dalis iš jų - kvapikliai, kurie užima mažiausia dalį sudėtyje. 

Ar pirksiu dar kartą? Tikrai taip, nes poveikis man labai patinka.
Vertinimas: 9/10
Sudėtis galėtų būti truputį geresnė.
Kaina - ~5 € už 200 ml kurių užtenka gana ilgam laikui.

Gerų artėjančių Naujųjų metų!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.