Veido priežiūra / Green Feel veido prausiklis su natūraliu bruknių ekstraktu

Sveiki!

Šiandien trumpai apžvelgsiu jums jau pažįstamos Green Feel linijos produktą, kurį neseniai teko išbandyti. Pabaigus savo senąjį Rasos prausiklį supratau, kad naujų jau nebebus, nes Rasos nebeliko. Vietoj jos atsiradęs kilig kol kas nežavi manęs (kaip studentės) savo kainą, todėl užbėgus į parduotuvę teko greitai rinktis, kokią alternatyvą ūkiniam muilui paimti veido prausimui. Dėl to, kad esu jau pažįstama su Green Feel ženklu (apžvalga yra čia), nusprendžiau jau turimiems produktams į kompaniją paimti prausiklį.



Ir tikrai negaliu pasakyti, jog teko nusivilti. Prausiklio konsistencija yra pakankamai skalsi ir maloni, todėl veido nuplovimui jo daug nereikia. Aš jį naudoju nuo vasaros pradžios ir dar turiu pusę 150 ml pakuotės. Puikiai susitvarko su makiažu. Nusiprausus juo, odos netempia - jaučiamas odos sumikštėjimas ir švarumo pojūtis. Aš turiu mišrią odą - sausi skruostai ir riebi T zona. Nei vienos, nei kitos šis prausiklis neigiamai neveikia. Nors atrodo (iš odos pajūčio), jog prausiklis drėkinamųjų savybių tikrai turi. O dėl vitamino C, kurio yra bruknių ekstakte, nežinau, sutapimas ar ne, bet beria tikrai mažiau.


O dabar pakalbėkime apie sudėtį:

Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga, valiklis), Propanediol (saugus tirpiklis), Sodium Chloride (saugi klampumo reguliavimo medžiaga, bet gali sausinti odą), Glycol Distearate (saugus minkštiklis), Coco Glucoside (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga), Glyceryl Oleate (saugus minkštiklis), Glyceryl Stearate (saugus minkštiklis), Glucose (saugus drėkiklis), Rapeseed Acid (saugus prausiklis), Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (saugus rišiklis ir stabilizatorius), Xanthan Gum (saugus emulsiklis), Sodium Hyaluronate (hialurono rūgšties druska, drėkina), Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract (bruknių uogų ekstraktas, drėkinantis odą, veikiantis kaip antioksidantas) , Glycerin (saugus drėkiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas konservantas, gali sukelti kontaktinį dermatitą, ilgainiui ardyti kolageną bei lipidinį apsauginį odos sluoksnį), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (vidutinio saugumo tonikas, veikia citotoksiškai), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas).

Sudėtis už tokią kainą mane tikrai tenkina. Šiuo metu Eurokos internetinėje parduotuvėje galite rasti už 2,69 €, o įprasta kiana duagelyje prekybos vietų - 4,49 € :) Talpa - 150 ml
Duočiau šiam produktui 9/10, nes man jis tikrai patinka, tikrai rekomenduosiu ir naudosiu vėl :)

iki!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.