Kilig Woman Repair Shampoo / Plaukų priežiūra

Sveiki!

Reikia pripažinti, jog Kilig'o mano tinklaraštyje pakankamai nemažai, ypač paskutiniu metu, tačiau jau išbaigiau šio prekinio ženklo likučius savo kosmetikos spintelėje, todėl galiu drąsiai pažadėti, jog toliau bus tik įdomiau!

Šiandien trumpai papasakosiu apie šampūną, kurio pabaigos be proto ilgai laukiau :) Galiu pasakyti, jog 500 ml pakuotės yra visiškai netinkamos tokiam užsiėmimui kaip grožio tinklaraščio rašymas... Vienas dalykas, tikrai nusibosta naudoti vieną ir tą patį produktą itin ilgą laiką, na, o kai mano dūšia neleidžia atidaryti daiktą, jį palikti nesunaudojus ir atidaryti kitą, tai tokiu būdu ir apžvalgas sunaudojus produktą daryti sudėtingiau, nes jį ilgiau naudoji. O kur dar toks aspektas, jog produktas ne visada tinka ir patinka... 

Žodžiu, ilgai į vatą nevyniosiu. Šis šampūnas man įspūdžio nepaliko. Jokio atkuriamojo poveikio savo plaukams nepajutau, kaip ir negalėčiau pasakyti, jog šampūnas yra drėkinantis ar glotninantis plaukus. Jis tiesiog geras plaunamasis šampūnas. Tiko mano odai, labai gerai trinko plaukus. Bet tik tiek. Atsižvelgus į sudėtį - visiškai natūralu, nes pradžioje eina tik valikliai, tik arčiau vidurio prasideda drėkikliai, na o du aliejai, kuriuos žada pakuotė, yra pačiame sudėties viduryje. Todėl natūralu, jog su drėkinamuoju poveikiu yra sudėtinga. Ir šio šampūno norinčioms atkurti plaukus po dažymo arba tiesiog nuo stipraus išsausėjimo tikrai nerekomenduočiau.

Na ir pakuotė... Aš suprantu, jog iš didesnės pakuotės uždirbti galima gerokai daugiau, nes plastiko pakuotės tiek mažesnės, tiek didesnės yra beveik tokia pati, o produkto į vieną galima įpilti ir parduoti daugiau, o į kitą - mažiau su ta pačia plastiko savikaina. Bet baikit daryti tas pusės litro pakuotės, aš labai rimtai. Naudojasi baisiai ilgai ir nuobodžiai, o norisi išbandyti daugiau produktų. 

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, valiklis, putojanti medžiaga, sausina odą ir plaukus), Lauryl Glucoside (saugus valiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga), Coco-Glucoside (saugus putokšlis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, nuriebalintojas), Glyceryl Oleate (saugus minkštiklis, PAM, odą kondicionuojantis ingredientas), Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride (saugus drėkiklis, odos ir plaukų kondicionierius, plėvelės formuotojas), Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride (saugus emulsijos stabilizatorius, odos ir plaukų kondicionierius, antistatikas), Sodium Lactate (saugus drėkiklis), Sodium Chloride (saugi klampumo reguliavimo medžiaga, gali sausinti odą ir plaukus), Urea (saugus drėkiklis, pasižymintis priešuždegiminiu poveikiu, ramina, apsaugo, drėkina odą), Lactic Acid (saugus pH reguliatorius, odos šviesintojas, turi sutraukiamąjį poveikį, bet gali erzinti odą), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Levulinic Acid (saugus odos kondicionierius, kvapiklis), P-Anisic Acid (saugus kvepalų ingredientas), Disodium Cocoamphodiacetate (saugus odos kondicionierius, paviršiaus aktyvioji medžiaga, putokšlis), Cocamidopropyl Betaine (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis), Dicaprylyl Ether (saugus odos kondicionierius, tirpiklis, minkštiklis), Decyl Glucoside (saugus emulsijos stabilizatorius, paviršiaus aktyvumo medžiaga), Hydrolyzed Keratin (saugus plėvelės formuotojas, drėkiklis, plaukų kondicionierius, skatina plaukų atsinaujinimą, veikia antistatiškai), Macadamia Ternifolia Seed Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius, drėkiklis, balzamas), Argania Sponosa Kernel Oil (saugus drėkiklis, minkštiklis, saugo odą), Xanthan Gum (saugus klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Bis (C13-15 Alkoxy) PG Amodimethicone (saugus plaukų kondicionierius), Behentrimonium Chloride (vidutinio saugumo antistatikas, kondicionierius, konservantas), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (vidutinio saugumo emulsiklis, tirpiklis, kvepalų sudedamoji dalis), PEG/PPG-120/10-Trimethylolpropane Trioleate (saugus emulsiklis, rišiklis, drėkiklis, minkštiklis), Laureth-2 (vidutinio saugumo valiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis), Polyquaternium-22 (saugus plaukų fiksatorius, antistatikas, plėvelės formuotojas), Styrene/Acrylates Copolymer (saugus plėvelės formuotojas, drėkiklis), Urea (saugus drėkiklis, pasižymintis priešuždegiminiu poveikiu, ramina, apsaugo, drėkina odą), Benzoic Acid (vidutinio saugumo pH reguliatorius, konservantas), Citric Acid (saugus reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Disodium EDTA (saugus konservantas), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Parfum (Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas)), CI 19140 (saugus dažiklis), CI 42090 (saugus dažiklis), CI 16255 (saugus dažiklis).

Vertinimas: 5/10
Komentaras: Efekto nėra, sudėtis pusėtina. Didelis minusas yra didelė pakuotė.
Kaina: 5,99 Eur / 500 ml
Ar pirkčiau dar kartą? Ne.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.