Plaukų priežiūra / Laikini plaukų dažai

Sveiki!

Yra toks gana pigus, bet geras būdas pagerinti savo plaukų būklę ir juos šiek tiek atnaujinti. Juo naudojuosi jau gana senokai ir šiandien noriu pasidalinti su jumis.
Tai - laikini plaukų dažai. Klausiate, kaip jie gali padėti prižiūrėti plaukus, juk jie tik suteikia spalvą?.. Na, ne visai tiesa. Iš tiesų jie turi keratino kompleksą ir tikrai pagerina plaukų būklę. Taip pat mano sausų plaukų galiukai yra balkšvi ir gerokai skiriasi nuo šaknų spalvos. Atrodytų, kas čia tokio, juk atrodo kaip ombre dažymas... Bet iš tiesų kartais nervina ir norisi, jog spalva būtų vientisa, todėl šie laikini plaukų dažai - puikus išsigelbėjimas.
Kainuoja jie iš tiesų nedaug - 1,49 €, bet būna ir akcijų, kada galimaa juos nusipirkti už, tarkim, 1,29 €. Juos galima rasti Eurokos parduotuvėse. Pirštinių papildomai nereikia, nes juos yra pridedamos, o ir talpa maišymui nėra reikalinga. Aš praplėšiu šoną ir pro jį imu dažus ant pirštinių ir tepu ant plaukų. Plaukus būtina sudrėkinti. Aš dažausi paprastai po plaukų plovimo. Tepant būtina stengtis, kad dažomasis šampūnas suputotų, todėl gali tekti gerai įtrinti. Laikytis reikia apie 20 min. Po to plaunant reikia plauti tol, kol taps švarus vanduo, kitu atveju susisukus į rankšluostį plaukai teps.
Prieš:
Aiškiai matyti balti galai ir jų galai.
Po:


Aiškiai matosi patamsėję ir tiesesni plaukai, nors atspalvis, kurį pasirinkau, praktiškai tas pats.
Stengiuosi šį dažymą kartoti bent 3-4 kartus į metus, ypač žiemą, kai plaukai greičiau nušiūra ir norisi tamsesnių spalvų. Man spalva plauni per 5-6 kartus, t.y. apie 3 savaites.
Ką manote jūs?

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.