Plaukų priežiūra / Cameleo Keratin plaukų šampūnas "Damaged"

Sveikos!

Šiandien jūsų laukia naujas išsamus įrašas apie man labai patikusį šampūną, kurį pirkau jau gana seniai, tačiau išbandžiau tik prie porą savaičių.
Taigi, pristatau jums Cameleo firmos gaminį "Keratin Shampoo", skirtą labai pažeistiems plaukams. Esu anksčiau minėjusi, jog mano plaukai labai skilinėja ir labai pučiasi ir, be to, lėtai auga, todėl pagalvojau, kad verta duoti šiai priemonei šansą ir pažiūrėti, kaip ji veikia. 
Ant pakuotės parašyta, jog priemonė praturtinta keratinu, neturi nei parabenų, nei druskų, nei dažiklių ir dar nurodyta pH - šitu išvis likau nustebinta.


Žadami efektai:
-kruopštus galvos odos išvalymas
-gili regeneracija
-intensyvus drėkinimas
-sumažina plaukų pūtimąsi
-šilkinis minkštumas ir švelnumas
-idealiai paruošia kitoms Cameleo BB serijos priemonėms (šito, deja, nebandžiau, tad pakomentuoti negaliu)




Visa kita galiu tik patvirtinti! Mano plaukai - tobuli su šiuo šampūnu! Minkštučiai, švelnučiai, nesipučia ir atrodo puikiai! Labai džiaugiuosi atradusi šią priemonę!
Pats šampūnas yra permatomos spalvos, turi malonų kvapą, putoja vidutiniškai, nėra pernelyg tirštas ar pernelyg skystas. Naudoju jį jau apie porą savaičių ir manau užteks dar kokiom 2-3, o gal net ir 4 savaitėms (plaunu dukart per savaitę). 

Na, o dabar tradiciškai aptarkime sudėtį:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate (vidutinio saugumo visiems gerai žinoma medžiaga, kuri sudaro putojimą ir gali sukelti odos erzinimą), Propylene Glycol (vidutinio saugumo tirpiklis ir drėkiklis bei klampumo reguliatorius), PEG-7 Glyceryl Cocoate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga), Cocamide MIPA (paviršiaus aktyvumo medžiaga), Palmitamidopropyltrimonium Chloride (saugus drėkiklis ir antistatikas), Betaine (saugus drėkiklis ir antistatikas), € Glycerin, Coco-Glucoside (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga), Glyceryl Oleate (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga, kuri drėkina odą), Caprylyl/Capryl Glucoside (saugi PAM), Citric Acid (citrinų rūgštis, reguliuoja pH), Phenoxyethanol (pavojingas, nes galimai toksiškas ir jo negalima naudoti kremuose veidui), Ethylhexylglycerin (glicerino "giminaitis", saugus minkštiklis ir konservantas), Parfum, Polyquaternium-7 (vidutinio saugumo antistatikas, fiksuojantis plaukus), DMDM Hydantoin (pavojingas, nes gali išskirti formaldehidą (paprasčiau - formaliną), gali pažeisti plaučius ir akis, potencialus kancerogenas, naudojamas kaip konservantas), PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate (vidutinio saugumo PAM), PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga), Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin (kol kas apie šią medžiagą labai mažai informacijos, nes ją galima rasti tik dviejose technologijose, bet aišku tai, kad ji su vandeniu veikia kaip kondicionierius), Disodium EDTA (saugus konservantas), PEG-90M (vidutinio saugumo klampuno reguliavimo medžiaga ir emulsiklis), Aminomethyl Propanol (
vidutinio saugumo pH reguliatorius), Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (saugus kondicionierius ir antistatikas), Butylphenyl Methylpropional (pavojingas, trikdo endokrininę sistemą, gali būti alergijų sukėlėjas, EU ribojimas, naudojams kaip kvepalų ingredientas), Benzyl Salicylate (pavojingas, nes gali sukelti kontaktinį dermatitą ir trikdyti endokrininę sistemą), Hydroxisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde (pavojingas kvepalų ingredientas. Buvo atlikti tyrimai, kurie parodė, jog turintys egzemą žmonės 89 % atvejų reaguoja į šį ingredientą, nepaisant to, šis ingredientas vis dar tebėra maždaug 35 % kosmetikos gaminių).

Kaina - dabar vyksta akcija Eurokos e-parduotuvėje ir jis kainuoja 2,39 €. Įprasta kaina - 2,99 €

Įvertinimas: 9/10
Minusas - sudėtis.
Ar bandysiu dar kartą? Tikrai taip, ir manaune vieną, nes puikus kainos ir kokybės snatykis ir mano plaukams ši priemonė puikiai tinka. Manau, tiktų ir kitoms merginoms, kurios turi gana sausus ir garbanotus, besipučiančius plaukus. 

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.