Veido priežiūra / Natura Estonica Sophora Japonica Hydrating Boost veido kremas normaliai ir sausai veido odai

Sveiki!

Nors mano įrašai tokio pat dažnumo kaip tornadai Lietuvoje (beveik nebūna :D ) , visgi tęsiu tradiciją juos rašyti ir po truputį jus pažindinti su įvairiomis kosmetikos priemonėmis. Šįkart vėl apie Natura Estonica kosmetiką (vėl rašau todėl, kad įrašai apie šio prekės ženklo gaminius jau yra buvę - juos galite paskaityti čia ir čia), kuri mane ir toliau žavi savo nedidele kaina ir gera sudėtimi.

Vasarai atėjus nusprendžiau išbandyti drėkinamąjį kremą iš šio prekės ženklo produktų linijos. Kaip visada, patiko tai, jog yra hialurono rūgštis, koenzimas Q10, kas teigiamai veikia kolageno gamybą ir bendrą odos būklę, elastingumą, kas yra svarbu, ypač - nuo 25 metų. Taip pat yra japoninio svirmedžio ekstraktas ir šilko aminorūgštys (arba sericinas). Pastarosios medžiagos neleidžia drėgmei pasišalinti iš odos, sujungia odoje esantį keratiną, taip suteikdamos odai drėgmę, saugodamos nuo raukšlių ir dar pasižymi apsauginiu efektu nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio.

Kremas pasižymi šiomis savybėmis iš tiesų - labai gerai drėkina odą, oda blizga ir neturi jokių sausų dėmių. Tiesa, sustokime ties "oda blizga". Ko nerekomenduočiau - naudoti kremo mišriai odai, ypač, jeigu turite riebią T zoną. Ant kaktos gali atsirasti spuogelių, kurie gali atsirasti dėl per didelio riebalų kiekio - poros užsikemša ir atsiranda spuogai. Taip pat iš šio kremo galite nesitikėti greito susigėrimo ir matinio efekto - to nebus. Struktūra yra sviestinė. Visgi, kaip drėkinamasis kremas, manau, šis produktas yra pakankamai geras ir manau, jog idealiai turėtų tikti sausiaodėms.

O dabar - apie sudėtį:
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter (saugus, pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, panašus į odą drėkiklis), Octyldodecanol (saugus ingredientas, riebusis alkoholis, tirpiklis, minkštiklis, riebalų ingredientas), Glyceryl stearate citrate (saugus emulsiklis, minkštiklis), Glycerin (saugus drėkiklis, minkštiklis), Cocoglycerides (saugus minkštiklis, tirštiklis, kondicionierius), Dicaprylyl Ether (saugus tirpiklis, minkštiklis, kondicionierius), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Glyceryl Stearate (saugus minkštiklis, emulsiklis), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Glyceryl Linoleate (saugus PAM, emulsiklis, minkštiklis), Glyceryl Oleate (saugus minkštiklis, PAM, odą kondicionuojantis ingredientas), Glyceryl Linolenate (vidutinio saugumo kondicionuojantis odą ingredientas, minkštiklis, PAM, gali dirginti akis ir odą)Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis) , Cetearyl Dimethicone Crosspolymer (saugus minkštiklis, emulsiklis, sudaro plėvelę), Sophora Japonica Flower Extract (saugus antioksidantas, odos kondicionierius), Sodium Hyaluronate (saugus antistatikas, identiškas odai drėkiklis), Camellia Oleifera Seed Oil (saugus minkštiklis, tirpiklis, antioksidantas)Ubiquinone (saugus koenzimas 10, skatina kolageno gamybą, ramina odą, veikia antioksiduojančiai), Silk Amino Acids (saugus plaukų balzamas, drėkiklis, kondicionierius odai ir plaukams), Helianthus Annuus Seed Oil (saugus minkštiklis, sukuria apsauginį sluoksnį, kondicionuoja odą), Sodium Stearoyl Glutamate (saugus valiklis, emulsiklis, plaukų balzamas, kondicionierius plaukams ir odai), Xanthan Gum (saugus klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas, naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo, kvapų ingredientai), Citric Acid (saugus kvapų sugėklis, pH reguliatorius), CI 42051 (saugus dažiklis), CI 14720 (saugus dažiklis).

Kaina: apie 4 €, galima rasti Maximose, pigu.lt
Vertinimas: 8,5/10
Minusai: struktūra, kai kurie prastesni ingredientai
Kainos ir kokybės santykis: labai geras
Ar pirkčiau dar kartą: jeigu baigtųsi fantazija, ką naudoti kaip drėkinamąjį odos kremą arba staiga itin imtų sausėti oda - tikrai taip! 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.