Veido priežiūra / Natura Estonica Absorb Face Mask veido kaukė riebiai odai

Sveikos!

Praeitą savaitgalį užsiminiau apie kaukę, kurią naudoju labai ilgai, tačiau apie ją papasakosiu kiek vėliau... Tai ilgai nelaukus tą ir darau, kad jūsų nekankinti. 😼



Apie šios brand'o produktus pasakojau ir anksčiau (galite plačiau paskaityti čia), tada šiek tiek pelnytų, šiek tiek ne velnių gavo kremas (sudėtis nėra ideali, tačiau efektu blogesnį spėjau sutikti 😄), todėl grįžusi prie šio kremo, nusprendžiau išbandyti ir kaukę. 
Kaukę naudoju jau maždaug pusantro mėnesio ir ją deduosi ant veido vakarais du kartus per savaitę (kartais, kai darau kaukę plaukams, pakeičiu šią veido kaukę putų kauke). Viskas vyksta taip: nuplaunu veidą prausikliu, įtapšnoju toniką, dedu kaukę, po kaukės 10-15 minučių pasėdžiu, tada tepuosi kremu nakčiai ir einu miegoti. Dėl efekto pakomentuosiu taip: kažko labai stipriai valančio nėra, tačiau tas švarumo pojūtis ir kūdikėlio odos jausmas po kaukės yra. Sumažėjo bėrimai. Oda daugiau sudrėkinta (kas, atrodytų, yra gana keista, nes kaukė kaip ir mišriai ir jautriai odai, o ne sausai). Žodžiu, galiu tvirtai pasakyti, jog mano odai ši kaukė labai patinka ir tinka. Veidas atsigauna ir po kaukės atrodo kur kas geriau.


Tradiciškai, išnagrinėkime sudėtį:

Aqua, Kaolin (baltasis molis, saugus ir labai gerai valantis ingredientas), Glycerin, Octyldodecanol (saugus tirpiklis ir minkštiklis, bet gali erzinti odą), Cetearyl Alcohol (saugus emulsiklis ir minkštiklis), Glyceryl Stearate (saugus emulsiklis ir minkštiklis), Zinc Oxide (suagus ultravioletinių spindulių sugerėjas, saugo ir ramina sudirgusią odą, cinko forma), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo (nes gali būti pavojingų dalelių) vitaminas E, kuris yra antioksidantas ir daro teigiamą įtaką odai), Hydroxyethylcellulose (saugus rišiklis ir tirštiklis), Cetraria Islandica Extract (saugus islandinės kerpenos ekstraktas, kuris švelnina ir ramina odą), Melaleuca Alternifolia Oil (saugus ingredientas, išvertus vadintųsi pražangialapių mirtenių aliejus, kuris turi prieuždegiminių savybių, gydo spuogelius, naudingas turint pleiskanų ir kitų odos problemų), Zinc PCA (saugus drėkiklis, skatinantis regeneraciją), Biotin (kitaip tariant, vitaminas B7, kurį neretai geriame papildų pavidalu, kad pagerinti bendrą odos, plaukų ir nagų būklę), Folic Acid (saugi folio rūgštis, kuri drėkina odą), Cyanocobalamin (vitaminas B12, saugus, gydo psoriazę ir taipogi skatina odos regeneraciją), Niacinamide (saugus, vitmainas B3, turintis krūvą teigiamų poveikių odai - skaistina, šviesina pigmentines dėmeles, veikia kaip kolagenas, regeneruoja, ....), Pantothenic Acid (saugus kondicionierius, dar viena vitamino B3 forma), Pyridoxine (saugus antistatikas ir kondicionierius), Riboflavin (vidutinio saugumo, nes gali neigiamai reaguoti į šviesą, taip darydamas neigiamą poveikį odai, šiaip - vitamino B2 forma), Thiamine (saugus, vitaminas B1, kondicionuoja odą), Yeast Polypeptides (saugus drėkiklis), Sodium Stearoyl Glutamate (saugus emulsiklis, valiklis, kondicionierius), Benzyl Alcohol (žalingas, nes ilgai naudojant gali ardyti kolageną, be to, gali sukelti alergijas), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas), Parfum, CI 42051, CI 42090, CI 19140 (paskutiniai trys - nepavojingi arba mažai pavojingi dažikliai)

Sudėtis - tikra gėrybė (išskyrus benzilalkoholį gale). Vien dėl tokios sudėties su tiek vitaminų produktas yra vertas dėmesio. Na, o baltasis molis visiems, turintiems problematišką odą, manau, yra gėris.

Kaina: iki 3 €, pirkti yra Maximose.
Įvertinimas: 10/10 (pirmas per visą laiką??)
Ar pirksiu dar kartą? Definitely yes!!! Bet, jaučiu po kokio dar pusantro mėnesio. Kokybės, sudėties ir kainos santykis yra nuostabus, produkto užtenka tikrai ilgam laikui. Pabandykite, šį produktą aš nuoširdžiai rekomenduoju!!!

O gal jau bandėte ir galite pasidalinti įspūdžiais?
Kokio produkto apžvalgos norėtumėte kitą kartą - kūno priežiūros, plaukų priežiūros ar veido priežiūros?

Gero likusio savaitgalio ir puikios ateinančios savaitės! 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.