Veido priežiūra / Garnier Pure Active Self Heating kaukė

Sveikos!

Šios dienos įrašas bus gana trumpas, tačiau manau, dėl to ne mažiau informatyvus, negu kiti. Norėjau pasidalinti visai neblogos kaukės apžvalga. 

Į Garnier gaminius aš apskritai žiūriu gan atsargiai. Jų šampūnai man absoliučiai netinka ir šiaip, tai nėra kažkoks labai kokybe pagarsėjęs brandas. Tačiau vaikščiodama Droge nusprendžiau, kad visia reikėtų pabandyti naują veido kaukę. Šiuo metu naudoju kiek kitą (ją aprašysiu vėliau), todėl, pamąsčiau, kad jai reikia pamainos. Ieškojau kaukės, kuri valytų odą, tačiau nebūtų blackmask variantas. Na ir iš gausybės rago (nors iš tiesų - nelabai gausu tokių kaukių) išsirinkau šią. Sudomino tas faktas, kad sudėtyje yra molis ir cinkas, todėl pagalvojau, kad turėtų būti visai neblogai.



Pačios kaukės efektas yra gana įdomus. Įdomiausias dalykas yra turbūt tas, kad vos patekusi ant veido ji ima šilti. Konsistencija yra tarpinis variantas tarp kremo ir kūno sviesto. Kvepia labai maloniai ir tepasi labai lengvai. Dėl veido valymo... Taip, nuplovus veidą jaučiasi tas malonus jausmas, jog veidas švarut švarutėlis. bet, pavyzdžiui, nosies porų neišvalo. Taip pat pastebėjau,jog po kaukės uždėjimo pradėjo greičiau lįsti spuogai. Nežinau, ar tai susiję su kauke ("traukia" nešvarumus iš giliai) ar su kokiais hormonų pokyčiais, bet užskaičiau tai kaip teigiamą dalyką. Šiaip oda po šios kaukės tarytum pailsi, tarytum atsigauna. Man patiko. Beje, dar vienas teigiamas dalykas yra tas, kad su viena pakuote iškart nusiperki du kartus.



Tradiciškai - peržvelkime sudėtį.

Glycerin, Kaolin (saugus baltasis molis, šveitiklis), CI 77891 / Titanium Dioxide (saugus dažiklis), Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate (saugus odos minkštiklis ir drėkiklis), Aluminum Starch Octenylsuccinate (vidutinio saugumo klampumo reguliavimo medžiaga, didina SPF), Montmorillonite (saugus minkštas molio silikatas, absorbentas), Aqua, Propylene Glycol (vidutinio saugumo tirpiklis, drėkiklis, gali erzinti akis), Allantoin (saugus, turi antialerginį, prieuždegiminį poveikį, mažina alergines reakcijas ramindamas odą), Benzyl Alcohol (pavojingas konservantas, ilgai naudojant pradeda ardyti kolageną, taip pat gali sukelti dermatitą), Benzyl Salicylate (pavojingas UV spindulių absorbentas, gali trikdyti endokrininę sistemą), CI 42090 / Blue 1 (vidutinio saugumo galimai toksiškas dažiklis) , CI 77007 / Ultramarines (vidutinio saugumo galimai toksiškas dažiklis), Eucalyptus Globulus Leaf Extract (saugus, antibakterinėmis savybėmsi pasižymintis ingredientas), Lactic Acid (saugus ingredientas, bet gali erzinti akis, reguliuoja pH), Limonene (vidutinio suagumo tirpiklis ir kvapiklis), Linalool (pavojingas, nes dažnas dirgiklis), Propylene Carbonate (saugi klampumo reguliavimo medžiaga), Salicylic Acid (vidutinio saugumo ingredientas, nes netinka nėščiosioms), Serine (saugus minkštiklis), Silica (saugus silicio dioksidas), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Sodium Chloride (druska, saugi, bet sausina odą ir plaukus), Sodium Lactate (saugus drėkiklis), Sorbitol (saugus drėkiklis), Stearalkonium Hectorite (saugi klampumo reguliavimo medžiaga), Tea-Lactate (saugus drėkiklis), Urea (šlapalas, saugus drėkiklis, turi prieuždegiminį poveikį), Zinc Gluconate (vidutinio saugumo ingredientas, nes galimai toksiškas, skatina žaizdų gijimą), Parfum.

Sudėtis šiuo atveju yra vienas didelis minusas šiam produktui. Į tokį nedidelį kiekį sudėti tiek kenksmingų dalykėlių... Reikia pasistengti.

Taigi, apibendrinus, rašau šiai kaukei 6,5/ 10 . Mušu balą dėl sudėties ir dėl nelabai ryškaus poveikio. Aišku, būtų labai įdomu sužinoti nuomonės iš merginų (ar vaikinų), kurie turi riebią odą ir yra bandę šią kaukę, nes mano oda yra mišri, todėl mano pasisakymas dėl šios kaukės yra... Pusiau aktualus, pusiau ne, ypač tiems, kas turi rimtų problemų su akne. Siūlau pabandyti, bet dėl sudėties, pastoviai jos nenaudoti, kartą į porą mėnesių, pavyzdžiui.

Kaina - ~1,5 €
Ar pirksiu dar kartą? Labai abejoju.

Dėkui visiems skaičiusiems ir lauksiu atsiliepimų!




Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.