Green Feel's Triple Effect intensyviai drėkinantis veido kremas / Veido priežiūra

Sveiki!

Vėl sveikinuosi su nauja apžvalga. Kartais iš mano apžvalgų gali susidaryti įspūdis, jog esu užkietėjusi Green Feel's prekinio ženklo fanė :) Dalis tiesos tame yra - dalyvavau gamybos procese asmeniškai, mačiau, su kokiu užsidegimu žmonės kuria šias formules, todėl natūralu, jog kaip chemikė ir technologė šiek tiek prijaučiu šiam prekiniam ženklui ir tikiu, jog dar daug naujo laukia ateityje, nes ši komanda turi dar daug parako! 

Taigi, šiandien apžvelgsiu drėkinamąjį kremą Triple Effect. Tai jau trečias mano bandomas drėkinamasis kremas iš Cosmoway gamybos prekių. Kad ir kaip norėčiau pasakyti kažką labai gražaus, turiu pripažinti - nelikau itin sužavėta ar labai patenkinta savo odos būkle naudodama šią priemonę. Tiesiog good, bet ne wow



Šiuo metu kremą tepu ryte. Tai galiu pasakyti - jeigu tepatės makiažą (asmeniškai vasarą makiažo vengiu, nes odai nelabai smagu su juo būti), kremas susigeria gana greitai ir galite dažytis. Viskas su tuo gerai. Lengva tekstūra, kremas nelipnus, tepasi nuostabiai (žinoma, tai ir aliejų, ir silikono nuopelnas). 

Tačiau dienos eigoje kremas labai riebina odą. Sakysit, tai ko tu kabiniesi - juk kremas yra drėkinamasis! Taip, drėkinamasis. Taip, jis ir turi neleisti odai išdžiūti. BET atkreipkite dėmesį į gamintojų rekomendacijas - jos kalba apie tai, kad kremas tinka normaliai IR mišriai odai. Aš, turėdama sausus skruostus ir riebią T zoną galiu pasakyti, jog vienareikšmiškai mišriaodėms jo rekomenduoti negaliu. Blizgėsite :) Ir su makiažu, ir be jo. Aišku, nors jis ir riebina odą, bėrimų nebuvo, todėl galėčiau teigti, jog kemšančių poras ingredientų nėra arba jų kiekis ne toks, kuris kaupiasi ant odos. Normaliai odai, manau, kremas turėtų tikti. 

Kvapo praktiškai neturi, todėl jautrios kvapams galite drąsiai pirkti. 
Ryte, nusiprausus veidą ir pasitepus šiuo kremu, jaučiasi gaivumo, tonizuojantis poveikis. Manau, jog čia labai gražiai sužaidžia sudėtyje esantys agurko ir aloe vera ekstraktai, kurie gaivina ir ramina odą.

Kalbant apie Green Feel's produktų pakuotę, papildomas sudėties aptarimas atrodytų kaip ir bereikalingas :) Tačiau šis tinklaraštis yra būtent apie sudėtis!

 

Sudėtis: Aqua, Coco-Caprylate (kondicionierius, minkštiklis), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Olea Europaea Fruit Oil (saugus alyvmedžių aliejus, minkštiklis, tirpiklis, turi uždegimą mažinančių savybių), Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), C14-22 Alcohols (saugūs riebieji alkoholiai, kurie atlieka emulsijos stabilizavimo funkciją), C12-20 Alkyl Glucoside (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis), Myristyl Alcohol (saugus putų formuotojas, paviršiaus aktyvumo medžiaga, riebusis alkoholis), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Hydrolyzed Beta-Glucan (saugus, nors duomenų mažai, bet šiuo metu laikomas saugiu ingredientu ir jokių šalutinių poveikių nepastebėta), Cucumis Sativus Extract (saugus drėkiklis, kondicionierius, turi priešuždegiminių savybių), Aloe Barbadensis Extract (saugus drėkiklis, ramina ir kondicionuoja odą), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius)Sodium Polyacrylate (vidutinio saugumo tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas, emulsiklis)Benzyl Alcohol (pavojingas - naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas)Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai)

Vertinimas: 7/10 
Ar pirkčiau dar kartą? Turbūt ne. 

Kaina: Šiuo metu Maximoje akcija ir kaina 3,56 Eur/50 ml. Įprasta kaina 5,94 Eur. 

Iki greito!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.