Kūno priežiūra / Eo Laboratorie dušo želė Velvet Skin

Sveiki!

Šiandien trumpai apžvelgsiu naują prekės ženklą savo blog'e - tai Eo Laboratorie. Man jis jau žinoma seniau, tačiau asmeniškai produktus bandyti pradėjau tik visai neseniai. Kalbėsiu apie dušo želę Velvet Skin (lietuviškame internete dar galite sutikti Barchatnaja Koža, kas išvertus iš rusų kalbos ir reiškia Velvet skin). Pats prekės ženklas Eo Laboratorie yra atėjęs iš kaimyninės Rusijos bei išsiskiria iš daugelio kosmetikos gamintojų ypač natūralia, kokybiška sudėtimi ir daugeliui vartotojų prieinama kaina. Tuo ši įmonė patraukė ir mane. :)
Dušo želę naudoju ~4 mėnesius. Savo pavadinimą - "aksominė oda" - dušo želė tikrai išpildo. Aišku, visiškai blizgančios odos ir jausmo lyg išsitepus kūno sviestu po plaunamosios priemonės - dušo želė - tikėtis vargu ar verta. Bet nėra odos tempimo jausmo, oda minkšta, maloni liesti, sudrėkinta ir maloniai kvepia. Tiesa, dėl kvapo - jeigu esate jautrūs kvapams, šis produktas tikrai ne jums. Dušo želė turi salsvą kvapą, kuris yra gana intensyvus, ir nors ant odos nesilaiko labai ilgai po dušo procedūrų, atliekant jas tikrai gali erzinti, jeigu turite jautrią uoslę. Konsistencija atrodo kaip aksomas (literaliai - želė turi aksominį blizgesį) ir yra ne per skysta, todėl produkto užteks ilgam. Šiuo metu aš dar turiu pusę buteliuko, todėl manau, pirksiu naują pakuotę nebent rudens viduryje ar net pabaigoje.
Nors natūralių medžiagų labai daug, nė viena iš jų nealergizuoja odos ir nekelia jokių papildomų problemų. Sakyčiau, net labiau padeda odai. Paskaitykite patys ;)

Sudėtis: Aqua, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (saugus antioksidantas, kondicionierius), Sodium Coco-sulfate (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis, valiklis), Cocamidopropyl Betaine (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis)Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract (saugus minkštiklis, drėkiklis, sulaiko drėgmę odoje)Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (saugus antioksidantas, drėkiklis, turi antibakterinių savybių, saugo odą nuo aplinos neigiamo poveikio)Jojoba Oil Glycereth-8 Esters (saugus emulsiklis)Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract (saugus drėkiklis, turi gaivų raminantį poveikį odai)Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (saugus minkštiklis, antioksidantas), Vegetable Glycerin (saugus drėkiklis, emulsiklis, minkštiklis), Xanthan Gum (saugi klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (vidutinio saugumo tonikas, valiklis, kvapiklis, gali veikti citotoksiškai - sukelti neigiamą odos reakciją, neigiamai veikti odos ląsteles), Sodium Chloride (saugi klampumo reguliavimo medžiaga, gali sausinti odą ir plaukus), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Sorbic Acid (vidutinio saugumo konservantas, galimai toksiškas)Limonene (vidutinio saugumo tirpiklis, kvapas), CI 75470 (saugus dažiklis).

Planuoju išbandyti ir kitas šios įmonės priemones, nes ši man patiko labai, o pasirinkimą jie taip pat turi nemažą. Taip pat produkcijos kaina leidžia net ir daug pajamų neturinčiam vartotojui (pvz.: studentei, kaip aš) išbandyti skirtingus produkcijos variantus ir turėti, na, jeigu ne karališkai, tai tikrai kokybiškai prižiūrėtą kūno ir veido odą. Kodėl sakau veido odą? Šią liniją atradau rinkdama savo vyrukui veido kremą vyrams. Atradau puikų drėkinantį, bet pernelyg nesuriebinantį odos kremą, kuriuo mielai tepasi žmogus, kuris negali pakęsti visiškai jokių kremų ant savo veido. :) Todėl šitą galiu taip pat laisvai rekomenduoti. :)

Kaina: 3,99 € / 350 ml
Kainos ir kokybės santykis: puikus!
Vertinimas: 9,5/10
Minusas: kvapas. Man netrukdo, bet tikrai žinau, kad yra žmonių, nepakančių kvapams.
Ar pirksiu dar kartą: tikrai taip!

Iki kitų kartų!
Turite pasiūlymų? Rašykite komentaruose!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.