Plaukų priežiūra / Green Feel's atkuriamasis plaukų aliejus su natūraliu kanapių sėklų aliejumi

Sveiki!

Šiandien noriu papasakoti apie gana naują produktą rinkoje - tai lietuvių kosmetikos gamintojų Green Feel's naujas produktas iš gaminių serijos su kanapių sėklų aliejumi. Jį naudoju jau daugiau negu mėnesį, todėl jaučiuosi galinti drąsiai pasidalinti atsiliepimais apie produktą ir papasakoti apie jo naudojimo subtilybes.
Kaip teigia patys gamintojai, aliejuko tikslas yra sveikai atrodantys, žvilgantys ir neskilinėjantys galiukai. Kanapių aliejus, kuris atlieka kondicionuojančiąją funkciją, pasirūpina šio tikslo įvykdymu ir be to, suteikia malonų ir švelnų kvapą. Ar savo funkciją aliejus atlieka gerai? Sakyčiau, jog tikrai taip. Nesvarbu, ar tepsite ant sausų, ar vis dar ant šlapių plaukų - rezultatas bus tikrai geras. Plaukai švelnūs, blizgūs, sudrėkinti ir malonūs liesti, švelniai kvepiantys ir lengvia šukuojami. Žinoma, šalia tepimo aliejumi reikalinga ir nuolatinė priežiūra - išsausėjusių galiukų pakirpimas, plovimas su šampūnu IR kondicionieriumi (ypač sausų, kaip mano, plaukų savininkėms ši sąlyga yra būtina, nes kitaip galite net nesitikėti jokių gerų rezultatų).
Vienintelis bet - vidutinio ilgio plaukams šio aliejuko pakanka vieno, na maximum dviejų paspaudimų! Konsistencija yra gana apgaulinga ir nors atrodo, kad du paspaudimai yra labai mažai, pabandykite ištrinti tą kiekį tarp delnų ir pamatysite, kiek daug aliejaus jūs turėsite rankose :)
Ir dar - gali būti, jog jums baimę kels silikonai. Tačiau silikonai, reikėtų paminėti, yra pavojingi tik šampūnuose. Tiesa ta, kad silikonai yra plastikai, kurie "aptraukia" plauką plėvelę, kuri ir suteikia tą blizgumą ir sveiką išvaizdą. Silikonai yra užsitarnavę savo blogą vardą dėl to, kad jie tokiu būdu rakina plauke esančią drėgmę bei neleidžia patekti drėkinamosioms priemonėms į plauko vidų. Tačiau jeigu jūs atidarote plauką šampūnu, o uždarote kondicionieriumi be silikonų (tarp kondicionieriaus ir kaukės uždėję kaukę, skirtą drėkinimui, bei šampūną ir kondicionierių naudodamos drėkinančius), aliejukas su silikonais "rakins" plauke drėgmę, kurią jūs jau suteikėte. :) 
Sudėtis: Cyclopentasiloxane (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Dimethiconol (saugus silikono polimeras, drėgmę sulaikanti medžiaga, minkštiklis), Phenyl Trimethicone (saugus kondicionierius, antistatikas), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius), Olus Oil (saugus minkštiklis), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga)Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai)

Įvertinimas: 10/10.
Ar pirkčiau dar kartą: Tikrai taip! Tik įtariu, kad šio labai ilgam užteks :) 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.