Veido priežiūra / Mixa Oil-Based Rich Cream Extreme Nutrition maitinamasis kremas - apžvalga

Sveiki!

Pašnekėjome apie tikslus ir saviugdą ir grįžkime prie to, apie ką iš tiesų ir yra šis tinklaraštis - prie kosmetikos. Šiandien aptariame Mixa produkciją - kremą, pagamintą aliejiniu pagrindu ir skirtą jautriai odai.
Apie šią kosmetiką žinau jau gana senokai. Kažkada gana seniai vienas artimas žmogus (jeigu skaitai - labas tau :) ) paprašė rekomendacijos, kokį geresnės sudėtiės kremą pasirinkti Eurokos internetinėje parduotuvėje. Tada, pamenu, ilgiau paieškojusi parekomendavau būtent Mixa. Na ir po metų kitų, pati apsipirkinėdama Maximoje per grožio mugę ir ieškodama naujienų savo odai užkliuvau už šio prekinio ženklo. Nusprendžiau pabandyti šį kremą ir kremą Hyalurogel Light Gel-cream Intensive Hydration 24H (apie jį apžvalgos laukite ateityje).



Šį kremą naudojau kaip maitinamąjį, taigi, šaltuoju metu laiku, kuris neseniai buvo (nors po teisybei, dar ir dabar nesukeičiau kremų tepimo tvarkos) jį tepdavau dieną. Nors jis yra gana riebios - šiek tiek vėsesnio negu kambario temperatūros sviesto - konsistencijos, jis ganėtinai greitai įsigerdavo į odą ir neriebindavo jos. Su kosmetika - skysta pudra - irgi draugauja labai gerai. Kas man labai patikdavo - pasitepi ir jauti, kaip oda yra maitinama :) Nemoku to paaiškinti, bet tikrai būna patepus ant veido toks gaivus jausmas, lyg po visos dienos negėrimo atsigėrus vandens.

Ir galiu pasakyti, jog mano mišriai odai jis labai tiko. Jokių spuogų, švytinti oda (tiesiogine to žodžio prasme švytinti), sudrėkinta ir jokių sausų ruožų ar žymių. Aš net nežinau, ką pridurti, nes iš tiesų ši kosmetika, bent kol kas, man paliko tikrai gerą įspūdį.

Šiek tiek peržvelkime sudėtį:

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Glyceryl Stearate (saugus minkštiklis, emulsiklis, vitaminas B3), Alcohol Denat. (vidutinio saugumo antibakterinis, odą sutraukiantis ingredientas, tirpiklis, klampumo reguliatorius, gali dirginti odą ir plaukus, sausinti ir pakenkti odos ląstelėms), Ethylhexyl Palmitate (saugus tirpiklis, minkštiklis), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Butyrospermum Parkii Butter (saugus pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, panašus į odą drėkiklis), Myristyl Myristate (saugus minkštiklis, drėkiklis, drumstiklis), Niacinamide (saugus vitaminas B3, šviesina odą, lygina, skatina odos atsinaujinimą, antistatikas), Caprylyl Glycol (saugus minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas), Citric Acid (saugus ingredientas, reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Disodium EDTA (saugus konservantas), Myristyl Malate Phosphonic Acid (saugus odos kondicionierius), Oenothera Biennis Oil / Evening Primrose Oil (saugus minkštiklis, ramina odą, dvimečių nakvišų aliejus), PEG-100 Stearate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, minkštiklis, emulsiklis), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną)Sodium Polyacrylate (vidutinio saugumo tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas, emulsiklis), Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), Parfum / Fragrance (vidutinio saugumo kvepalai). 

Sudėtis nėra tobula, yra kvapiklių ir pavojingų medžiagų, tačiau man ji alergijos nekėlė. Kitų šalutinių poveikių irgi nepastebėjau.

Vertinimas 9/10. Atimam balą už sudėtį.
Kaina 7,99 € / 50 ml
Ar pirksiu dar kartą? Tikrai taip!

Iki kitų kartų!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.