Dzintars Kredo Natur maitinamasis kremas / Veido priežiūra

Sveiki!

Šio įrašo žvaigždė yra Dzintars prekinio ženklo maitinamasis kremas Kredo Natur. Nežinau, ar jį dar yra realu kur nors rasti, nes jį turiu nuo labai seniai, tačiau kaip tik šiandien mačiau naujieną, jog bankrutavusią Dzintars nusipirko naują įmonė ir bandys gaivinti, tai labai tikiuosi, kad bus dar galima mėgautis jų produktais! Jų yra ir dabar prikti, tačiau pavyzdžiui šio kremo, deja, neradau. O pagal savo kokybę šios prekės tikrai yra nebrangios ir kokybiškos. Broliukai latviai bet ko nepasiūlys :)

Šis kremas yra tvirtos sviestinės konsistencijos, bet negaliu sakyti, jog tepasi sunkiai. Tepasi ir geriasi gerai. Maloniai kvepia ir gerai maitina odą. Jeigu mėgstate odos prisotinimo jausmą, tai šis kremas yra sukurtas jums. Jame daug natūralių aliejų, kurie pamaitins, nuramins ir apsaugos odą, taip pat yra fermentų, veikiančių antioksidantiškai. Kas įdomu - kremas kainuoja apie 3 Eur, tačiau jame yra visa galybė aliejų ir netgi UV apsauga! Tiesa, ant pakuotės jie to neafišuoja, tačiau tai matyti iš sudėties (žiūrėkite žemiau).

Nors Kredo Natur yra skirta norintiems išleisti mažiau kosmetikai (iš Dzintars gaminių tai yra (ar buvo) viena iš pigiausių linijų), negaliu pasakyti, bent jau remdamasi kitų, man gerai pažįstamų naudotojų patirtimi, jog ši linija kažkuo nusileidžia brangesnėms. Priešingai - Kredo Natur produkcija paliko daug geresnį įspūdį negu jos "kompanionai" brangesni ir labiau rafinuoti produktai. Panašu, jog Dzintars moka daryti tai, kas paprasta, bet ne prasta.

Sudėtis: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil (saugus minkštiklis, sukuria apsauginį sluoksnį, kondicionuoja odą), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Alcohol (vidutinio saugumo klampumo mažintojas, tirpiklis, turi antibakterinį poveikį, tačiau sausina odą), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Theobroma Cacao Seed Butter (saugus minkštiklis, kvepalų ingredientas), Cera Alba (saugus bičių vaškas - formuoja plėvelę, veikia kaip minkštiklis ir emuliklis), Sorbitol (saugus drėkiklis, odą drėkinanti medžiaga), Glyceryl Stearate (saugus minkštiklis, emulsiklis), Cetyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, tirštiklis), Potassium Cetearyl Phosphate (saugus paviršiaus aktyvumo ingredientas, emulsiklis), Butyrospermum Parkii Butter (saugus pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, panašus į odą drėkiklis), Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment (saugus odos kondicionierius, turintis antioksidacinčių savybių), Arctostaphyloss Uva Ursi Leaf Extract (saugus antioksidantas, odos šviesintojas, antibakterinis ingredientas), Aloe Barbadensis Leaf Extract (saugus drėkiklis, turi gaivų raminantį poveikį odai), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (saugus odos minkštiklis, turi raminantį poveikį), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), PPG-20 Methyl Glucose Ether (saugus antistatikas, drėkiklis, kondicionierius, rišiklis), Cholesterol (saugus emulsijos stabilizatorius, minkštiklis), Stearic Acid (saugus minkštiklis, emulsiklis, atkuria lipidinį sluoksnį), Palmitic Acid (saugus minkštiklis, valiklis, kvepalų ingredientas), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Triethanolamine (vidutinio saugumo chelatorius, kvapų sugėriklis, pH reguliatorius, emulsiklis, galimai kancerogeniškas), Allantoin (saugus antialerginis, prieuždegiminis, raminantis apsauginis ingredientas), Disodium EDTA (saugus konservantas), Caprylyl Glycol (saugus minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną), Methylparaben (vidutinio saugumo konservantas), Propylparaben (pavojingas konservantas, kenkia endokrininei sistemai), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Potassium Sorbate (saugus konservantas), BHT (vidutinio saugumo), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Butylphenyl Methylpropianal (pavojingas kvepalų ingredientas), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Benzyl Salicylate (pavojingas UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Geraniol (vidutinio saugumo kvapiklis).

Vertinimas: 8/10

Poveikis geras, sudėtis mirgu marga oranžine ir raudona spalva, kas nėra gerai, bet iš dalies suprantama žemos kainos segmente. 

Ar rekomenduočiau draugei? Drąsiai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.