Vestuvių šventės organizavimas / Sodyba / Šukuosena / Transportas

Sveiki!

Šiandien kviečiu paskaityti finalinį įrašą apie mano vestuvių šventę. Aprašysiu sodybą, kurioje vyko šventė, plaukų stilistę, atlikusią mano šukuoseną bei kur nuomavomės automobilį. Tikiuosi, būsimiems jaunavedžiams ši informacija bus labai naudinga!

Mes šventėme savo vestuves sodyboje Gylynė. Ją radome per rekomendacijas. Prieš ją žiūrėjome keletą variantų. Kiti variantai nuo šios skyrėsi didesne teritorija ir didesne sale. Tačiau, kaip supratome ir šventės metu, ir važinėdami lankant sodybas, vargu ar mūsų ~30 žmonių kompanija išnaudos tą laisvą plotą. Ir iš tiesų - netgi Gylynės teritorija, sakyčiau, buvo didoka mūsų kompanijai. Vaikai rado kur pažaisti, be to, nuomojomės "Margas miškas" žaidimus, todėl svečiai ir jų vaikai turėjo ką veikti.

Bendravimas buvo kokybiškas ir greitas. Aišku, kartais atsakymų tekdavo palaukti apie parą, bet aš juos kuo puikiausiai suprantu - organizuoti renginius, tuo pat - nuolat įvedinėti tobulinimus dekore ir darbo specifikoje atima laiko ir jėgų. Visgi, para atsakymui, manau, yra optimalu, o telefonu galima prisiskambinti bet kada. Kol buvo klausimas dėl karantino, įvyks šventė ar ne, mes šį klausimą uždavėme ir sodybos savininkams - buvome patikinti, kad jeigu dėl karantino šventės organizuoti negalėsime, situacija išsispręs mūsų naudai.

Maistas buvo tiesiog wow. Tokio įdomaus maisto aš nesu mačiusi restoranuose ir kavinėse. Pasirinkimas didelis ir išsirinkti tikrai labai sunku, ką patiekti ant stalo svečiams. Viskas atrodo taip skanu ir įdomu, kad tiesiog nėra kaip apsakyti. Buvo atsižvelgta į kažko nevalgančius arba alergiškus žmones. Ir iš tiesų, maistas buvo puikus, nusiskundimų negirdėjau. Pusryčiai taip pat buvo gausūs ir labai skanūs, švieži. Dar atskirai užsisakėme vieno kasnio užkandžius svečiams pavaišinti prie šventės vietos - jie taip pat buvo nuostabūs, buvo paaiškinta, kaip juos laikyti ir patarta, kad paimti, kad būtų šviežūs.

Aplinka nuolat kinta ir jeigu užsakote sodybą prieš metus - nenustebkite, kad po metų jus savininkai supažindins su atnaujinimais ir jų bus nemažai. Aišku, į gerąją pusę. Na, ir nakvynė - patalynė švari, kambariai tvarkingi, dėl dušo nusiskundimų negirdėjau, o ryte čia rasite viską, ką principe galite rasti viešbutyje. Aš, atvažiavusi be jokių kremų/valiklių/savo priemonių čia radau viską, ko reikėjo kosmetikai nusivalyti ir susitvarkyti pusryčiams.

Turbūt apžiūrint šią sodybą dažniausiai kylanti abejonė yra dėl automagistralės - ar ji girdisi? Ne, jos tikrai negirdėti. Pastatai užstoja vietą, kurioje vyksta šventė, be to, jeigu pasileidžiate bent minimaliai muziką, tuo labiau nėra galimybių girdėti ką nors. Sodybos atstumas ir vieta yra tobuli. Važiuoti iš Šilainių mikrorajono apie 10 min., į Šilainius arba Garliavą rįžti esant padidintam srautui vasarą Boltas kainuoja 10-15 Eur.

Žodžiu, iš mūsų vienareikšmiškos rekomendacijos! Manau, ir svečiai tą patį pasakytų :) Toliau apie šukuoseną. Dariausi ją pas Plaukai by Gabi. Kaip ir makiažo, plaukų niekada gyvenime nebuvau dariusi pas specialistą, todėl šioj srity buvau kaip aklas ciucikas :) Teko tikėtis rekomendacijomis. Buvau pas vieną kirpėją, kuri daro ir makiažą, tik nepamenu jos vardo - dirba Mole, grožio salone Viavera, tai buvo labai, labai blogai tiek su makiažu, tiek su šukuosena, kuri išsileido po poros valandų :) Na, o Gabija iš tiesų yra grožio srities specialistė. Tikrai gerai nusimano apie plaukus ir jų struktūrą bei moka su jais dirbti. Tiesiog su komunikacija yra prastoki reikalai :) Apie šukuoseną buvo kalbėta ir tartasi gerokai iš anksto, rodyta daug pavyzdžių ir kirpėja, mačiusi mano plaukus ir juos čiupinėjusi, patikino, jog tikrai viską atliks, ko noriu, o bandomosioms neverta taškyti pinigų. Tačiau vestuvių dieną man buvo pasakyta, kad "klientai ateina su nuotraukomis iš interneto, o tokių plaukų, kokie yra internete, jie neatsineša :) Kitaip tariant, man norint subanguoto šono ir lygaus kuodo, gavau sugarbanotą kuodą ir lygų šoną :) Gražu, aišku, bet labai labai blogai, kad kirpėja, matydama, kad iš mano plaukų to nesigaus, ko aš noriu, negebėjo to pasakyti. Tai tas šiek tiek sugadino nuotaiką šventės dieną. Foto apačioje matote tariamą subangavimą, kuris neva panašus į nuotrauką dešinėje, tik dėl to, kad plaukai nedažyti sruogelėmis, nesimato :)

Užtat nuotaiką pataisė automobilis, kuriuo vykome į šventės vietą ir po šventės - fotografuotis. Važinėjomės senu Cadillac, kuris puikios būklės, išblizgintas ir tikrai patraukė daugelio žmonių akį. Kokių tik reakcijų mes nesulaukėm - ir sekimo iki pat Raudondvario, ir pypinimo, ir kol laukėme švečių susirenkant į sodybą kitoje vietoje, prie mūsų pribėgo vaikai apžiūrėti automobilio :) Bet smagiausia, jog būtent toks automobilis mums priminė turbūt įsimintiniausią gyvenimo kelionę kartu - kelionę į Kubą... Jeigu reikia vairuotojo kontaktų - rašykit! Pasidalinsiu :) Kaina ir pats žmogus maloniai nustebins ir Jus, ne tik mus :)


Taigi, tai buvo finalinis įrašas apie vestuves! Norėtųsi pakartoti - tokiu pačiu ar šiek tiek didesniu sąstatu (keletas svečių neatvažiavo dėl pandemijos), su tais pačiais tiekėjais ir ta pačia nuotaika! Buvo tobula!


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.