Eo Lab maitinantis veido kremas / Veido priežiūra

 Sveiki!

Šiandien - vėlgi kremo apžvalga. Kadangi artinasi šaltasis metų laikotarpis, maitinamieji kremai tampa vis labiau ir labiau aktualesni kiekvienam iš mūsų (taip taip, aš kalbu ir apie vyrus). Maitinantis kremas paprastai būna naudingųjų aliejų pagrindu ir turi giliai pamaitinti odą. Į tai visada stengiuosi atkreipti dėmesį rinkdamasi kremą - kad būtų aliejų sudėtyje. Ne rapsų ir saulėgražų, aišku :) Todėl nusprendžiau išbandyti šį Eo Laboratorie kremą. Į šį gamintoją jau esu atkreipusi dėmesį labai seniai ir tai nėra pirmas mano bandomas produktas. Esu bandžiusi balzamą plaukams - nepatiko, poveikio nebuvo ir naudojimas biškį užknisantis. Veido prausiklis labai patiko, kaip ir vyriškas veido kremas, beje. Taip kad yra gerų produktų, yra ir nelabai gerų. Visumoje visų produktų sudėtis yra labai gera ir saugi.

No description available.

Aš buvau nustebusi, kai atsidariau kremo pakuotę, o jis išbėgo :) Galvoju - kas čia dabar? Juk maitinamasis kremas turi būti sviestinis (bent jau tokius aš naudojau anksčiau). Ir iškart kilo toks įtarumas, ar čia tikrai biskas gerai. Tačiau iš tiesų viskas buvo puiku. Kremas lengvai tepasi, neblogai geriasi, turi malonų kvapą (bet jeigu esat jautrus kvapams - gali erzinti). Kadangi šiuo metu vis dar naudoju jį naktį, tai po nakties astibundu pamaitinta ir atsigavusia oda. Neriebina veido, nors sudėtis išvien aliejinė - o kai kada naudojant maitinamąjį kremą tokį efektą man yra tekę pajausti. Todėl esu paatenkinta kremu ir jį tikrai naudočiau ne vieną kartą. Aš tik gal nuimčiau tą salsvą kvapą :) Nes nors ir mėgstu kvapus, šis man įkyrėjo.

Manau, galiu jį drąsiai rekomenduoti tiek sausiaodėms, tiek mišriaodėms. Sudėtyje yra ir antioksidacinėmis (nuo spuogų) savybėmis pasižyminčių ingredientų, ir proteinų, kurie sąlygoją odos pamaitinimą ir drėkinimą, ir gausybė naudingų aliejų, už kuriuos jūsų oda pasakys ačiū. Kaip matote sudėtyje žemiau, raudonai dega tik vienas ingredientas, todėl sudėtis tikrai saugi.

Sudėtis: Aqua, Organic Passiflora Incarnata (Passion Fruit) Extract (saugus kondicionierius, odos apsauginė priemonė, antioksidantas), Vegetable Glycerin (saugus drėkiklis, emulsiklis, minkštiklis), Stearic Acid (saugus minkštiklis, emulsiklis, atkuria lipidinį sluoksnį), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (saugus drėkiklis, emulsiklis), Persea Gratissima (Avocado) Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius), Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius, drėkiklis, balzamas), Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (saugus minkštiklis, sukuria apsauginį sluoksnį, kondicionuoja odą), Hydrolyzed Wheat Proteins (saugus antistatikas, suformuoja plėvelę, kondicionuoja odą ir plaukus), Hydrolyzed Rye Proteins (saugus antistatikas ir odos kondicionierius), Hydrolyzed Oats Proteins (saugus antistatikas ir odos kondicionierius), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Ethylhexyl Stearate (saugus minkštiklis, odos kondicionierius), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (saugus pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, panašus į odą drėkiklis), Glyceryl Stearate (saugus minkštiklis, emulsiklis), Isopropyl Myristate (saugus minkštiklis, drėkiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Caprylyl Glycol (saugus minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Perfume (vidutinio saugumo kvepalai), Citric Acid (saugus, reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Potassium Sorbate (saugus konservantas).

Vertinimas: 10/10

Kaina: 
Eurokos - 8,59 Eur už 50 ml.
Yra ir Maxima, todėl per grožio dienas galite įsigyti ir daug pigiau.

Kaip minėjau, rekomenduočiau savo artimam žmogui!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.