Kilig Natural natūralus veido, paakių ir kaklo purus kremas su spirulina / Veido priežiūra

 Sveiki!

Kaip jau ir rodžiau savo Instagram stories, palyginti neseniai išėjus šiam produktui nusipirkau jį pabandymui. Ir nors mane labai sudomino sudėtis ir produkte panaudotos medžiagos, aš nuoširdžiai nusivyliau pirmosiomis dienomis ir pykau ant Biok, kam tokį produktą sukūrė. Paskui kažkaip dašuto kaip naudoti ir situacija pagerėjo. Arba - dar toks variantas kirba mano galvoje - oda priprato ir "periorientavo". 



Žodžiu, pradžioje, nuo pat pirmos dienos, pradėjus tepti šį putų konsistencijos kremą, aš jį tepiau kaip ir įpratusi - negailėdama. Rezultate oda labai riebinosi ir net nepraėjus pusei dienos blizgėdavo ir būdavo lyg šlapia. Galvoju: sorry, Biok, apsišovėt turbūt parašydami, jog kremas tinka visų tipų odai, turbūt yra plėvelės formuotojas ir aliejų per daug. Bet visai neseniai supratau, jog nereikia to kremo tiek daug! Ir užtenka tiesiog patapšnoti kremą (kaip juokingai tai beskambėtų) ir tada masažuoti jį į veidą plonu sluoksniu. Veidas nešąla, jaučiasi, jog drėkinamas, bet iki vakaro lieka sausas, o ne riebus ir pernelyg drėgnas.

Ar jis daro kokius nors stebuklus? Nežinau. Veidas palaikomas gaivioj kondicijoj, turiu omenyje, jis nėra pavargęs (nors miegu aš mažai ir streso patiriu daug). Dėl aknės turbūt stebuklų nėra ko tikėtis, nes jis nėra specializuotas. Bet bendrai imant ir tepant plonu sluoksneliu, man jis patinka.

Konsistencija labai įdomi! Reikia išbandyti, nes išties sunku papasakoti. Sakyčiau, tokios suplakto iš saldžios grietinėlės pagaminto sviesto konsistencija.

Sudėtis: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (saugus minkštiklis, sukuria apsauginį sluoksnį, kondicionuoja odą), Aloe Barbadensis Leaf Juice (saugus drėkiklis, ramina ir kondicionuoja odą), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Sodium Levulinate (saugus kondicionierius), Sodium Anisate (saugus ingredientas, pasižymintis antimikrobiniu poveikiu), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Rhus Verniciflua Peel Cera (saugus minkštiklis), Cetearyl Glucoside (saugus emulsiklis), Cyperus Esculentus Root Oil (saugus tonikas), Spirulina Platensis Extract (saugus apsauginis odos ingredientas), Polyglyceryl-3 Diisostearate (saugus emulsiklis, minkštiklis), Cedrus Atlantica Bark Extract (saugus kvepalų ingredientas), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (saugus odos drėkiklis, kuris identiškas odai,  kondicionierius), Sodium Hyaluronate (saugus antistatikas, identiškas odai drėkiklis), Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), Citric Acid (saugus reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Parfum (Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Geraniol (vidutinio saugumo kvapiklis), Limonene (vidutinio saugumo tirpiklis, kvapas), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas)), CI75810 (saugus dažiklis).

Vertinimas: 9/10.
Kaina: 12,99 Eur / 60 ml. 
Ar bandyčiau dar kartą? Nežinau. Kol kas esu apmąstymuose ties šiuo klausimu.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.