Margarita drėkinamasis kūno kremas su agurkų ir ramunėlių ekstraktais / Kūno priežiūra

Sveiki!

Šiandien kviečiu paskaityti trumpą apžvalgą apie Biok įmonės prekinio ženklo Margarita drėkinamąjį kūno kremą. Šiaip apie Margarita kosmetiką esu skeptiškos nuomonės dėl anksčiau bandytų ir tirtų jų veido priemonių sudėčių, tačiau vis tiek visada suteikiu šansą kitoms produktų grupėms. Kodėl? Juk boikotuojant visą priemonių liniją gali tokiu būdu visam laikui išbraukti iš savo kosmetikos krepšelio gerus produktus. Pavyzdžiui, Eo laboratories plaukų kondicionieriai yra absoliutus fuflo, tačiau jų veido prausikliu aš likau labai patenkinta. Taigi, niekada negali žinoti. 

Apie produktą: pasirinkimas nebuvo stipriai apgalvotas ar labai esminis. Tiesiog namie baigėsi mano labai ilgai naudotas kūno kremas ir teko greitai ieškoti kito. Kadangi pirkimą dariau per Maxima grožio mugės akciją, pasirinkimo turėjau ne per daugiausia (mano guilty wish yra išbandyti Neutrogena kosmetiką, gal kas šitoj vietoj turite atsiliepimų? Parašykite.) ir prigriebiau šį kremą. Ir ką galiu pasakyti - nenusivyliau. Lengva, greitai susigerianti tekstūra, oda švelni, galbūt nėra taip, kad jis giliai drėkina ir tikroms sausiaodėms jis gali būti per silpnas. Ir tai yra suprantama - aliejų sudėtyje nėra, o drėkinimo pojūtis suteikiamas glycerinu su silikono pagalba (silikonas išlaiko plėvelę ir tą švelnumo pjūtį, lyg ir oda yra sudrėkinta). Visgi, teigti, jog kremas nemaitina ir išvis nieko nedaro odai, būtų visiškai neteisinga - kremas turi sudėtyje agurkų, ramunėlių, vaistinių medetkų, avokado ekstraktų ir vitamino E, B5, todėl bent jau padeda odai atsigauti nuo įvairių ją veikiančių neigiamų veiksnių.

Man, kaip neturinčiai super sausos odos, šis kremas tiko ir patiko. Tikrai pirkčiau dar kartą. Bet jeigu žinočiau sausiaodę, pagalvojau, ar rekomenduoti kremą jai. 

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Isohexadecane (saugus tirpiklis, minkštiklis), Glycerin (saugus drėkiklis, emulsiklis, minkštiklis), Glyceryl Stearate SE (saugus minkštiklis, emulsiklis), Caprilyc/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas, minkštiklis), Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract (saugus drėkiklis, kondicionierius, turi priešuždegiminių savybių), Chamomilla Recutita (Chamomile) Extract (saugus antioksidantas, taip pat turi prieuždegiminių savybių), Calendula Officinalis Flower Extract (saugus antioksidantas, ramina odą, pasižymi prieuždegiminiu poveikiu), Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract (saugus drėkiklis, minkštiklis, odos kondicionierius, plaukų balzamas), Panthenol (Vitamin B5) (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Tocopheryl Acetate (Vitamin E) (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Sodium Polyacrylate (vidutinio saugumo tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas, emulsiklis), Parfum (Amyl Cinnamal (pavojingas kvapų sugėriklis), Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas)), Propylene Glycol (vidutinio saugumo klampumo reguliatorius, tiršiklis, drėkiklis), Citric Acid (saugus reguliuoja pH, kvapų sugėriklis).

Kaina be akcijos: 2,89 Eur / 200 ml (Barbora nuoroda)
Vertinimas: 8,5/10
Minusas: sudėtis, iš esmės gilaus drėkinimo funkcijos neatlieka.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.