Kūno šveitimo nauda

 Sveiki!

Šiandien trumpai aptarsiu kūno šveitimo naudą Jūsų odai. Pati šią procedūrą atlieku kartą per savaitę ir tikrai jaučiu, kaip oda keičiasi, todėl labai noriu pasidalinti šiuo atradimu ir su Jumis!

1. Oda atrodys daug jauniau ir šviežiau

Šiuo atveju viskas labai paprastai paaiškinama - šveitimas skatina odos atsinaujinimą. Jeigu nešveičiant odos naujos ląstelės pasiekia odos paviršių per daugmaž mėnesį, atliekant šveitimą du ar tris kartus per savaitę šį procesą galima pagreitinti ir oda atrodys jauniau ir šviežiau.

2. Oda turės mažiau breakout

Taip - šveitimas padeda turint aknę. Senos odos ląstelės ir sebumas kemša poras, o spuogai atsiranda būtent užsikimšus poroms. Todėl, jeigu vargina bėrimai ant kūno, labai rekomenduoju bent jau pabandyti šveisti odą kartą per savaitę. Asmeniškai man gerokai sumažėjo bėrimai ant pečių ir nugaros.

3. Oda bus geriau sudrėkinta

Atrodytų, jog tai visiškai nesusiję, tačiau nušveičiant odą jų ją "atidarote" kitoms priemonėms - kremams, drėkikliams ir pieneliams. Šveičiant jūs nuvalote senas odos ląsteles, išvalote poras ir tokiu būdu padedate drėkikliams lengviau ir kokybiškiau atlikti savo darbą!

4. Šveitimas padeda skaistinti odą, šviesinti randelius ir kitus odos netobulumus

Kuo dažniau oda atsinaujina, tuo švaresnė ji darosi, su laiku įvairūs netobulumai tiesiog išsiblendina, jeigu taip galima pasakyti. Man taip yra buvę su ne vienu randu.

Kaip darau šveitimą?

Tiesiog duše išsimuiluoju ir pradedu šveitimą su tokia pirštine:


Atlieku šveitimą sukamaisiais judesiais, svarbu nekabinti ir nedirginti įvairių apgamų ir žaizdų. Na ir svarbu po dušo pasitepti kremu! Tada efektas jaučiasi dar porą dienų po to - oda švelni ir maloni liesti.

Tikiuosi, kad šis trumpas įrašas įtikins Jus susimąstyti ir įtraukti odos šveitimą į rutiną!


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.