NOAH Hair 2.2 atstatomoji kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams / Plaukų priežiūra

 Sveiki!

Kaip ir žadėjau šeštadienį savo Instagram, noriu pasidalinti su Jumis nuoširdžia rekomendacija dėl plaukų kaukės, ypač toms, kurioms turi problemų su plaukų skilinėjimu, sausais plaukų galiukais ir po dažymo pažeistais plaukais. Ši kaukė buvo visiškai netyčinis pirkinys užsisakant prekes ir pritrūkus plaukų kaukės namie, bet turiu pasakyti, kad ją panaudojus nuoširdžiai susidomėjau NOAH prekiniu ženklu.



Ši plaukų kaukė praktiškai neturi jokio kvapo. Vos vos jaučiamas jogurto kvapas. Iš šiurkščių, besiveliančių plaukų padaro minkštus, lengvai iššukuojamus. Ir šis efektas išlieka - nėra taip, jog vienąkart panaudojus kaukę plaukai yra faini, o po to savaitės eigoje vėl išplovus galvą nusiplauna kaukės užmestas "sluoksnis". Aišku, tikėtis blizgančių, kaip po keratininio tiesinimo plaukų irgi neverta ;) Tačiau tikrai pajusite, kaip jie tampa lengviau sutvarkomi ir gražesni. 

Didžiulis pliusas yra tai, jog kaukę užtenka palaikyti tik 3-5 minutes ir galima nuplauti. Įprastai šis laikas svyruoja nuo 10 iki 30 minučių, kas mane nervina, nes aš galvą plaunu ją palenkusi žemyn.

Sudėtis man taip pat patiko, apart vieno konservanto ir kvapo (kurio beveik nėra). Galite paskaityti žemiau:

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate (saugus antistatikas, plaukų kondicionierius), Behenamidopropyl dimethylamine (saugus emulsiklis, antistatikas), Coco-caprylate (saugus kondicionierius, minkštiklis), Yogurt (saugus odos kondicionierius, apsaugo odą, plaukų kondicionierius), Coco-Glucoside (saugus putokšlis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, nuriebalintojas), Glyceryl Oleate (saugus minkštiklis, PAM, odą kondicionuojantis ingredientas), Dicaprylyl Ether (saugus tirpiklis, minkštiklis, kondicionierius), Lauryl Alcohol (saugus minkštiklis, riebusis alkoholis, emulsiklis), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas, minkštiklis), Citric Acid (saugus reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną).

Vertinimas: 10/10. 

Ar pirkčiau dar kartą? Vienareikšmiškai TAIP. Ir tikrai ateityje laukite daugiau įrašų apie NOAH kosmetiką. ;)

Kaina: aš mokėjau 7,01 Eur už 250 ml ir manau, kad man šios pakuotės turi užtekti kokiems 3-4 mėnesiams naudojant 1 kartą per savaitę. Įprastai Eurovaistinėje pakuotė kainuoja 11,69 Eur.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.