Kilig Vitamin C regenerating cream regeneruojantis kremas / Veido priežiūra

Sveiki!

Šiandien noriu aptarti man labai patikusį produktą ir tuo pačiu Jums jį parekomenduoti. Didelio populiarumo jis turbūt susilaukė maždaug 2 metai atgal, kai tik išėjo naujas Kilig prekinis ženklas. Tačiau galiu pasakyti, jog nors tendencija rodo, kad pradžioj viskas būna ok, o paskui - so so, mane Kilig nustebino šiuo produktu ir tikrai drąsiai galėčiau parekomenduoti šį kremą tam tikroms problemoms spręsti.

Šis kremas, nors iš esmės buvo pirktas naudoti kaip maitinamasis ir buvo naudojamas nakčiai vasarą, iš tiesų yra pakankamai lengvos  konsistencijos ir tinka kaip drkėinamasis kremas. Man patiko, kad jis susigeria ypač greitai ir jo nelieka ant veido. Savo funkciją - pagerinti odos būklę - šis kremas atlieka: jį naudojant oda tapo lygesnė, su mažiau spuogelių, o jeigu atsirasdavo spuogelių tai jie išnykdavo nepalyginiamai greičiau, o randeliai, likę nuo jų, nušviesėdavo itin greitai. Taip pat manau, jog man šis kremas dalinai stabdė stazdanų atsiradimą, nors tai tikrai nebuvo mano tikslas, tačiau kam tai yra tikslas - siūlau išbandyti. Kvapas jaučiasi - jis yra toks švelanus rūgštelės, bet neįkyrus. Gali būti, jog pradžioje naudojant šiek tiek pagrauš odą, bet praeina vėliau. Žodžiu, aš kremu likau labai patenkinta ir nuoširdžiai jį rekomenduočiau.

Sudėtis: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Prunus Persicia (Peach) Kernel Oil (saugus odos kondicionierius, minkštiklis), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Lecithin (saugus minkštiklis, drėkiklis, odos atsinaujinimą skatinantis ingredientas), Magnesium Ascorbyl Phosphate (saugus šviesina odą, antioksidantas), Caprylyl Glycol (saugus minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną), Xanthan Gum (saugus klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Carrageenan (Chundrus Crispus) (saugus kvapų sugėriklis, odosi kondicionierius, kvepalų ingredientas, išgaunamas iš raudonųjų dumblių), Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate (saugus emulsiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas, minkštiklis), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (saugus odos drėkiklis, kuris identiškas odai, kondicionierius), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Cetearyl Glucoside (saugus emulsiklis), Sodium Polyacrylate (vidutinio saugumo tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas, emulsiklis), 1,3-Propanediol (saugus tirpiklis, tirštiklis, drėkiklis), Disodium EDTA (saugus konservantas), Parfum (Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Limonene (vidutinio saugumo tirpiklis, kvapas), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas)). 

Kaina: 10,49 Eur už 50 ml be akcijos, šiuo metu Barboroje matau akciją ir jis kainuoja 6,49 Eur.

Vertinimas: 9/10 . Yra pavojingų ingredientų.
Ar pirkčiau dar kartą? Be abejonės.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.