Douglas Home SPA Breath of Amazonia dušo želė / Kūno priežiūra

 Sveiki!

Vėl einame praustis! :)) Dar viena dušo želė, kurią neseniai teko išbandyti. Šiek tiek gaila, kad ji baigėsi, nes džiaugiausi kvapu, kuo iš esmės visada džiugina Douglas kosmetika.


Douglas kosmetika iš principo man atrodo kažkur tarp profesionalios kosmetikos ir tokio The Body Shop stiliaus, kur esmė yra kvapai ir graži pakuotė. Tikrai žinau, jog jie turi ir profesionalių produktų, kurių sudėtys yra geros, o patys produktai inovatyvūs.

Ši dušo želė nėra iš tų, kurios gali pasigirti gera sudėtimi - man atrodo, kad vaisių ekstraktai čia yra tik dėl kvapo. Bet negaliu teigti, jog produktas man nepatiko. Man labai tiko, gerai prausė odą, odos netempė, todėl nors sudėtis ir šviečia oranžine, o ne violetine spalva (oranžinė - vidutinio saugumo ingredientai, violetine - natūralūs), man patiko. Patiko, kad ir kavapas jaučiasi ne tik vonioje, bet ir iš jos išėjus, nors jis ir išlieka neilgą laiką.

Negaliu sakyti, jog galiu rekomenduoti labai stipriai, nes iš esmės dušo želė ne drėkina ir negerina odos būklės, manau, tinka normaliai odai arba riebesnei, ir tiks tiems, kas mėgsta kvapus. Sudėtis bent jau man nelabai. Specialiai nesirinkčiau.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, valiklis, putojanti medžiaga, sausina odą ir plaukus), Cocoamidopropyl Betaine (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis), Disodium Cocoamphodiacetate (saugus odos kondicionierius, paviršiaus aktyvioji medžiaga, putokšlis), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Euterpe Oleracea Fruit Extract (saugus odos ir plaukų kondicionierius, antioksidantas), Passiflora Incarnata Extract (saugus odos ir plaukų kondicionierius, antioksidantas), PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate (vidutinio saugumo valiklis, emulsiklis, paviršiaus aktyvioji medžiaga), PEG-7 Glyceryl Cocoate (vidutinio saugumo minkštiklis, emulsiklis, paviršiaus aktyvioji medžiaga), Sodium Chloride (saugi klampumo reguliavimo medžiaga, gali sausinti odą ir plaukus), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Citric Acid (saugus, reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Polyquaternium-7 (vidutinio saugumo antistatikas, plaukų fiksatorius, plėvelės formuotojas), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną)Limonene (vidutinio saugumo tirpiklis, kvapas), Butylene Glycol (saugus tirpiklis, drėkiklis), Sorbic Acid (vidutinio saugumo konservantas, galimai toksiškas).

Vertinimas: 7/10
Produktas tiko ir patiko, tačiau sudėtis yra labai blogai. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.