Nutrilite Biotin C Plus papildai / Sveikata

 Sveiki!

Šiandien pasidalinsiu neilga, tačiau nuoširdžia apžvalga apie biotino papildus. Jau senokai galvojau juos išbandyti, nes nepatiko nei plaukų, nei odos, nei nagų būklė, todėl vienas iš Kalėdų senelio padėjėjų perskaitė mano mintis ir atnešė man pakuotę biotino papildų. Matyt, man ant kaktos parašyta "gelbėkit mano grožį" :)) Šiuo metu naudoju šiuos vitaminus jau 2 mėnesius, todėl tikrai turiu ką pakomentuoti, nes apskritai vitaminus, kad susidaryti kokią nors nuomonę apie juos, ir rekomenduotina naudoti būtent panašų - 2-3 mėnesių laikotarpį. Iš pradžių buvo mintis daryti nuotraukas "prieš" ir "po", tačiau geriau pagalvojus supratau, jog vargu, ar jos parodys tikrąjį efektą, be to, turint galvoje, kad mane šiuo metu baisiai išbėrė ir turiu kelias žaizdas ant veido.

Taigi, ką pajutau per 2 mėnesius:

Nagai

Nors kampučiai iki šiol lūžinėja (šiaip nagų meistrė ne viena yra sakiusi, jog priklauso nuo nagų formos), galiu pasakyti, jog nagų būklė pagėrėjo. Vien tik tai, jog mano nykščiai, kurie visada buvo banguoti, tapo lygūs, jau yra geras ženklas. Be to, nagai mažiau šerpetoja, atrodo elastingesni, tačiau ne minkštesni. Paviršius lygus ir malonus, blizgantis, ko anksčiau praktiškai niekada negalėdavau pasakyti apie nagus.

Oda

Su oda, kaip ir minėjau, tebeturiu problemų. Viena, ką išskirčiau, tai ne toks baltas veidas - odos spalva tapo gyvesnė. Taip pat kūno oda labiau blizga ir nėra tokia reikli kūno kremui, kaip anksčiau būdavo, ypač po dušo. Daugiau didelių pakitimų nepastebėjau.

Plaukai

Karantino metu ypač lengva pasakyti, kas atsitiko su plaukais, kai nevaikštai į kirpyklą :)) O jeigu rimtai, tai pastebėjau, kad plaukai ėmė daug greičiau augti. Dėl būklės sunku pakomentuoti, nes plaukai juk auga nuo šaknų, o tai, kas žemyn nuo jų, priklauso iš esmės tik nuo to, kokį šampūną ar dušo želė naudojame.

Liko dar nepilnas mėnuo, todėl gali būti, jog atnaujinsiu vėliau!

Man būtų įdomu išgirsti, ką gi jūs esate pastebėję naudojant biotino (nebūtinai šio) papildus? :)

Komentarai

  1. Ar gali juos gerti maitinančios mažylį krutimi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau, geriausiai į šį klausimą atsakytų Jūsų gydytojas. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.