Kūno priežiūra / Green Feel's universalus veido ir kūno kremas su natūraliu kanapių aliejumi

Sveiki!

Šiandien vėl kalbėsimės (kaip netikėta, ar ne?) apie Green Feel's produkciją. Iš paskutinių mano įrašų gali šis prekės ženklas mane sponsorina :) Bet taip nėra. Tiesiog vertinu natūralią kosmetiką, yra nemažai patikusių produktų, todėl kodėl nebandyti produkcijos toliau? Tuolab, kai įmonė gana jauna ir ruošiasi ir toliau leisti vis naują produkciją? Todėl - važiuojam!

Šiandien trumpai aptarsiu jau ne visai naują, bet vieną iš naujesnių produktų, kuris priklauso linijai produkcijos, į kurios sudėtį įeina natūralus kanapių aliejus. Kuo gi jis pasižymi? Jis pasižymi antiuždegiminiu poveikiu, visiškai nekemša porų ir drėkina odą bei reguliuoja riebalų sekreciją neriebinant odos. Taigi, gana inovatyvi medžiaga, nors daugumai dėl suprantamų priežasčių ir siejasi su draudžiamais aparatais. 
Šaltinis: cosmoway.lt 

Pats kremas yra lengvos kreminės konsistencijos, kuri gana panaši į tirštesnio jogurto, tačiau ne sviestinė - ant odos sunkaus sluoksnio nepalieka, gana greitai įsigeria ir lieka tiesiog lengvas, malonus ir neerzinantis kvapas. Naudojant nuolatos jaučiasi drėkinantis efektas - oda tampa švelnesnė, minkštesnė, neįsitempusi ir geresnės spalvos ir išvaizdos.

Tiesa, veido tepti nebandžiau - gal tik vieną ar du teko pasinaudoti šiuo kremu kaip veido kremu, todėl šios jo funkcijos komentuoti negaliu. Kaip kūno kremas šis kremas man yra tobulas.

O dabar - apie sudėtį:

Sudėtis: Aqua, Glycerin (saugus 
tirpiklis, drėkiklis), Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Dicaprylyl Ether (saugus tirpiklis, minkštiklis, kondicionierius, koenzimas 10), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Glyceryl Stearate SE (saugus minkštiklis, emulsiklis), Cetearyl Wheat Straw Glycosides (saugus emulsiklis, PAM), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Olus Oil (saugus minkštiklis), Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Sodium Polyacrylate (vidutinio saugumo tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas, emulsiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas, naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai).

Kaina: 5,99 €/ 200 ml.
Kainos ir kokybės santykis: 10/10
Vertinimas: 10/10
Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai taip!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.