Kūno priežiūra / The Ritual of Sakura kūno šveitiklis

Sveiki!

Šiandien aptarsiu produktą, kuris iš daugelio mano aprašomų kosmetikos priemonių išsiskiria savo kaina, nežinau, ar kokybe tikrai labai skiriasi. Tai Rituals prekinio ženklo The Ritual of Sakura kūno šveitiklis. Nusprendžiau pradėti savo Rituals produktų apžvalgas būtent nuo šio produkto (nors kūno šveitiklis figūruoja tikrai ne kiekvieno žmogaus vonios kambaryje, nes tai nėra essential priemonė daugumai), nes jis mane nustebino savo sudėtimi, veikimu ir konsistencija. 





Atidarius indelį jums gali atrodyti, jog prieš save matote skanų ryžių, užpiltų rožių aliejumi, kvapą skleidžiantį šlapią cukrų. Iš dalies konsistencija, dedant ant kūno, yra gana panaši - lyg trintumėte į odą cukrų. Taip yra todėl, jog pagrindinis ingredientas ir yra cukrus :) Todėl naudojimosi instrukcijoje nurodoma dėti ant drėgnos, bet ne šlapios odos, t.y. atlikus kitas dušo procedūras, rekomenduoju vandens perteklių "nutapšnoti" rankšluoščiu paliekant drėgną, bet ne šlapią odą - priešingu atveju visas jūsų šveitiklis tiesiog ištirps. :)
Kitas momentas, kuris yra teigiamas, jums paaiškės pabandžius šveitiklį nuplauti nuo kūno. Cukraus kristalai ištirps, o ant odos pasiliks visi aliejai, kurie yra šio produkto sudėtyje. Taip, taip - tuo šis scrub'as skiriasi nuo kitų - po kitų tempia odą, nes ji yra visiškai nušveičiama ir nuvaloma, o po šio oda nušveista ir nuvalyta, bet iškart ir sudrėkinta. Na, o užtepus dar kremo jau po procedūrų odos pojūtis išvis yra kažkokia pasaka. Naudoju scrub'ą kartą per savaitę, prieš atliekant odos depiliaciją - šveičiu odą tam, kad plaukeliai nusiskustų kuo "žemiau". 

Sudėtį galite apžiūrėti žemiau.

Sudėtis: Sucrose (saugus drėkiklis, ramina ir kondicionuoja odą), Ethylhexyl Stearate (saugus minkštiklis, odos kondicionierius), Isopropyl Myristate (saugus minkštiklis, drėkiklis), Carthamus Tinctorius (Hybrid Safflower) Seed Oil (saugus kondicionierius, odos minkštiklis), Persea Gratissima (Avocado) Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (saugus drėkiklis, emulsiklis), Parfum/Fragrance (vidutinio saugumo kvepalai), Macadamia Integrifolia Seed Oil (saugus kondicionierius, minkštiklis), Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil (saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Argania Spinosa (Kernel) Oil (saugus drėkiklis, minkštiklis, saugo odą), Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), Oryza Sativa (Rice) Extract (saugus minkštiklis, kondicionierius), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (saugus minkštiklis, sukuria apsauginį sluoksnį, kondicionuoja odą), Prunus Avium (Sweet Cherry) Flower Extract (saugus kondicionierius), Benzyl Salicylate (pavojingas UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Butylphenyl Methylpropional (pavojingas kvepalų ingredientas), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas), Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Geraniol (vidutinio saugumo kvapiklis), Alpha-Isomethyl Ionone (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Limonene (vidutinio saugumo tirpiklis, kvapas), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas).

Kaina: nežinau, nes gavau rinkinyje.
Kainos ir kokybės santykis: negaliu vertinti.
Vertinimas: 9/10, minusas - pavojingi ingredientai, įeinantys į kvapų sudėtį.
Ar pirkčiau dar kartą? Kol kas tai geriausias mano naudotas scrubas, todėl jeigu finansai leistų - kodėl gi ne?


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.