Kūno priežiūra / Rituals The Ritual of Sakura zensational foaming shower gel apžvalga

Sveiki!

Šiandien tęsiu pradėtą savo pasakojimą apie Rituals prekinio ženklo priemones. Kaip ir minėjau anksčiau šiame įraše, mano apžvelgiamos priemonės yra iš dovanų rinkinio, todėl natūralu, jog jos bus vieno, panašaus kvapo ir galbūt iš dalies panašūs ingredientai. Visgi, mane priemonės vis dar stebina savo konsistencija ir veikimu. Todėl manau, jog jums žinoti šiek tiek daugiau apie šią liniją bus naudinga, nes atsižvelgiant į šios produkcijos kainas iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, jog mokama daug, bet neaišku už ką. Tai pasakysiu paprastai - jeigu galite leisti sau išleisti kūno priežiūrai daugiau pinigų, ši kosmetika tikrai verta dėmesio.



Šios dušo želė ypatingumą jau nusako jos pavadinimas "foaming shower gel". Atrodytų, kas čia ypatingo - juk neputoja tik tos dušo želė, kurios yra "ekologiškos" ir neturi PAM, tokių kaip SLS ir kitos. Bet čia kabliukas yra būtent tame putojime: iš pradžių dušo želė yra užtepama ant odos dozatoriumi, panašiu į tokį, kuris dažniausiai būna ant skutimosi putų buteliukų. Ir iš pradžių produkto konsistencija ir atrodo kaip tiesiog želė ar netgi gelis - rausvas, permatomas, lakus. Tačiau pradėjus masažuoti į kūną prasideda magija - šis gelis virsta dideliu putų kiekiu, todėl realiai ne daugiau negu pusės piršto gelio juostelės visiškai užtenka ištepti, pavyzdžiui nugarą. Kvapas yra labai malonus, todėl jautrios kvapams - nepatariu. Oda po naudojimo minkšta, labai maloni, sudrėkinta, ilgiau naudojant dingsta odos tempimas, pagerėja odos būklė.

Tačiau apžvelgusi sudėtį (žr. žemiau) supratau, jog priemonė ne tokia ir gera - sudėtis pilna potencialiai pavojingų medžiagų, tik du natūralūs ekstraktai, žodžiu - alergiškiems žmonėms gali būti tikra tragedija.

Skaitykite žemiau:


Sudėtis: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, valiklis, putojanti medžiaga, sausina odą ir plaukus), Cocamidopropyl Betaine (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis), Isopentane (vidutinio saugumo propelentas), Sorbitol (saugus drėkiklis, odą drėkinanti medžiaga), PEG-120 Methyl Glucose Dioleate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis), Isopropyl Palmitate (saugus rišiklis, drėkiklis, antistatikas), Isobutane (vidutinio saugumo propelentas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract (saugi odą šviesinanti, drėgmę joje palaikanti medžiaga), Oryza Sativa (Rice) Extract (saugus minkštiklis, kondicionierius), Sodium Benzoate (saugus konservantas), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (vidutinio saugumo emulsiklis, tirpiklis, kvepalų sudedamoji dalis), Citric Acid (saugus, reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Butylene Glycol (saugus tirpiklis, drėkiklis), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Hexyl Cinnamal (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (saugus tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas), Benzyl Salicylate (pavojingas UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį)Butylphenyl Methylpropional (pavojingas kvepalų ingredientas), Linalool (pavojingas kvepalų ingredientas), Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Coumarin (pavojingas kvepalų ingredientas), Geraniol (vidutinio saugumo kvapiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Alpha-Isomethyl Ionone (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas), Cinnamyl Alcohol (pavojingas kvepalų ingredientas). 

Kaina: apie 4-5 €
Kainos ir kokybės santykis: normalus
Vertinimas: 5/10.
Trūkumai: asmeniškai man dušo želė tinka ir patinka, tačiau kalbant apie kitus, alergiškus žmones, ši dušo želė gali jiems sukelti rimtų sveikatos problemų, nes sudėtis yra prasta.
Ar pirkčiau dar kartą? Sau - taip. Man ji išties patiko. Draugei dovanų - bijočiau.

Kokios Jūsų nuomonės? Rašykite komentaruose.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.