Veido priežiūra / Green Feel's Pure Sensitive dieninis veido kremas jautriai odai

Sveiki!

Šiandien vėl kalbėsime apie Green Feel's produkciją, kuri mane šiuo metu yra sužavėjusi ir nuolatos naudoju ne vieną jų produktą. Šio įrašo žvaigždė - naujas produktas, skirtas jautriai odai. Tai Pure Sensitive veido kremas su sakurų ekstraktu. Ši produktų linija ir yra unikali tuo, jog skirta būtent jautriai odai, reaguojančiais į įvairius aplinkos veiksnius. Tai išduoda ir ingredientai - Glyceryl Stearate SE, skirtas specialiai jautriai odai, taip pat vitaminas E, sakurų gėlių ekstraktas bei kiti ingredientai, turintis antioksidacinių ir prieuždegiminių savybių.

Pats kremas yra gana lengvos konsistencijos, neįkyraus kvapo, man labai patiko tuo, jog visiškai neapsunkina odos, greitai įsigeria ir drėkina odą, nors neriebina mano riebios T zonos. Kremas puikiai tiko ir juo naudojausi, kol oda nesureagavo į kitą odos priežiūros priemonę ir neatsirado alerginis bėrimas. Tada ir šis kremas ėmė nebetikti - bėrimo tepti juo tiesiog nebuvo įmanoma, oda degdavo ir rausdavo iškart juo patepus. Kol kas bėrimą baigiau gydytis visai neseniai, tai nerizikuoju vėl naudoti šio kremo, bet vėliau pasidalinsiu naujais įspūdžiais. Vasarą šiuo kremu džiaugiausi. Šiaip - suprantu, kad alergijos ir panašūs dalykai yra labai individualu, bet būtent po alergijos ir išbertos odos tokios reakcijos į šį kremą ėmiau abejoti, ar tikrai šis kremas labai tinkamas jautriai odai (aš jautrios odos neturėjau, bent jau anksčiau - tai pirma gyvenime alergija į kosmetikos priemonę). Pažiūrėsime, kaip bus toliau :) O jus kviečiu peržvelgti sudėtį. 

Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate SE (saugus minkštiklis, emulsiklis), Caprylyl Caprylate/Caprate (saugus minkštiklis, emulsiklis, drėkiklis, skirtas specialiai jautriai odai), Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Olus Oil (saugus minkštiklis), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga)Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), Dimethicone (saugus silikonas, odos kondicionierius, minkštiklis), Prunus Serrulata Flower Extract (saugus drėkiklis), Sodium Carrageenan (saugus kvepalų ingredientas, kvapų sugėriklis, odos kondicionierius), Phenethyl Alcohol (saugus konservantas, kvapiklis (rožių kvapo) ), Sea Salt (saugus švetiklis, kondicionierius, emulsiklis, sausina plaukus, sugeria kvapus), Helichrysum Italicum Extract (saugus kvepalų ingredientas, pasižymi prieuždegiminėmis, priešgrybelinėmis savybėmis), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Sodium Polyacrylate (vidutinio saugumo tirštiklis, emulsiklis, minkštiklis, sudaro plėvelę ant odos), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas, minkštiklis), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas), Citric Acid (saugus pH reguliatorius, kvapų sugėriklis).

Kaina: 5,95 € / 50 ml (Pigu.lt)
Kainos ir kokybės santykis: labai geras
Vertinimas: 8/10
Minusai: jautrinimas, sudėtiniai komponentai
Ar pirkčiau dar kartą? Tik įsitikinusi, kad tikrai tinka odai. Drėkinamasis efektas patiko, bet įjautrinimas - ne. Žiūrėsime, kaip oda reaguos toliau. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.