GREEN FEEL'S dušo želė su graikinių riešutų aliejumi / Kūno priežiūra

Sveiki!

Šiandien apžvalgoje vėl Green Feel's produktas. Ant jo pakuotės rasite užrašą "Pravardė: Riešutytė" ir turiu jus patikinti, kad tai - reali pravardė :) Laboratorijoje būtent taip ir vadinami produktai su graikinių riešutų aliejumi. Ir kvapas gaminant jį yra dieviškas.

Apie patį produktą - man pasirodė kaip įprasta, ne agresyvi odai dušo želė. Oda jautėsi pakankamai gerai po prausimosi, minkšta, gal nėra taip super sudrėkinta, tačiau tikrai neblogai. Ko aš tikėjausi (ypač - po darbo laboratorijoje) - stipresnio kvapo! Jis prausiantis labai gerai jaučiasi, tačiau išėjus iš dušo to kvapo ant odos nebelieka... Dėl to labai liūdna, nes tikrai norisi kvepėti tuo nuostabiu kvapu. Jis švelnus, kiek salsvas ir malonus.

Manau, kasdieniam naudojimui labai geras variantas. Sudėtis taip pat labai gera. 

Sudėtis: Aqua, Coco Glucoside (saugus putokšlis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, nuriebalintojas), Sodium Coco-Sulfate (saugi paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis, valiklis), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Coco-Betaine (saugus antistatikas, putų sudarytojas, valiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, odos kondicionierius), Glyceryl Oleate (saugus minkštiklis, PAM, odą kondicionuojantis ingredientas), Juglans Regia (Walnut) Seed Oil (saugus minkštiklis), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Xanthan Gum (saugus klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Lactic Acid (saugus pH reguliatorius, odos šviesintojas, turi sutraukiamąjį poveikį, bet gali erzinti odą), Styrene/Acrylates Copolymer (saugus plėvelės formuotojas, drėkiklis), Benzyl Alcohol (pavojingas, naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas).

Vertinimas: 10/10

Aš manau už tokią kainą tikėtis maksimaliai prikvėpintos priemonės nelabai yra prasmės :) Svarbu, jog kvapas pačią vonios procedūrą paverčia ritualu. 

Kaina: 3,59 Eur/400 ml. Pakuotės užtenka geriems 3 mėnesiam naudojantis vienai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.