NEUTROGENA REFRESHINGLY Clear PINK GRAPEFRUIT veido prausiklis / Apžvalga / Veido priežiūra

Sveiki!

Na, šį produktą naudoju po šiai dienai ir naudosiu dar ilgai, nes su juo čia tokia istorija nutikusi buvo :) Žodžiu, apie Neutrogena turbūt pamenate įrašą štai čia. Šio įrašo žvaigždė buvo Neutrogena Clear & Soothe prausimosi putos, apie kurias mano atsiliepimas buvo švelniai tariant nekoks. Na tikrai labai blogai buvo. Man pasidalinus įrašu Instagram, su manimi susisiekė Johnson & Johnson klientų aptarnavimo specialistai, norėdami smulkiai išsiaiškinti, kas man nepatiko prausiklyje. Jiems papasakojau lygiai tą patį, kaip ir jums, ir jie pasiteiravo, ar naudoju dar ką nors iš Neutrogena gaminių. Tuo metu kaip tik turėjau Visibly Clear PINK GRAPEFRUIT prausiklį, ir tada tik buvau pradėjusi jį naudoti, man jis visai tiko, todėl paminėjau, kad jis nėra toks žiaurus odai. Jie atsiuntė dar porą tokių prausiklių dovanų, kaip atsiprašymą už nemalonią patirtį su prieš tai naudota priemone.

Bet galiu pasakyti tiek - Neutrogena arba prastai moka daryti veido prausimo priemones, arba aš nesu jų tikslinis segmentas. 

Kodėl? Nes ir šis PINK GRAPEFRUIT prausiklis man kelia jautrumą, ypač skruostų ir aplink lūpas. Dažniausiai nusiprausi ir nieko nesidaro, tačiau tikrai būna, jog nusiprausi ir veidas dega. Reiškia, tikrai yra alergizuojančių komponentų. Be to, manau, savo įnašą į raudonumą duoda ir tai, kad odą tempia po prausimo, o tai reiškia, jog riebalo priemonė pašalina per daug ir nesudrėkinus odos ilgainiui galima pažeisti odos barjerą. Vienas pliusas, bet gal čia tai "sukrito", jog apskritai gerai susidėliojau veido priežiūros rutiną - manęs neberia taip baisiai, kaip anksčiau. Nežinau, ar tai prausiklio, ar kremo, ar dar kieno nuopelnas. Prausiklį rekomenduočiau merginoms, kurios gali praustis ir su ūkišku muilu ir joms nieko nebuvo aka jautrios odos neturinčioms panelėms, o dėl odos tipo - turbūt linkusioms į riebesnę. Turinčioms problemų su sausumu arba turinčioms normalią odą, bet nenorinčioms turėti problemų su sausumu nerekomenduočiau.

Sudėtis: Aqua, Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Sodium Laureth Sulfate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, valiklis, putojanti medžiaga, sausina odą ir plaukus), Lauryl Glucoside (saugus valiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (saugus emulsijos stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga, suformuoja plėvelę), Citrus Grandis Fruit Extract (vidutinio saugumo kvepalų ingredientas, galimai fototoksiškumas), Propylene Glycol (vidutinio saugumo klampumo reguliatorius, tiršiklis, drėkiklis), Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate (vidutinio saugumo UV absorbentas, toksiškas akims), Disodium EDTA (saugus konservantas), Citric Acid (saugus reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Sodium Hydroxide (vidutinio saugumo pH reguliatorius, denatūratas, galimai toksiškas), Sodium Ascorbyl Phosphate (saugus vitamino C druska, šviesina odą, antioksidantas), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), CI 16035 (saugus raudonas kosmetinis dažiklis), CI 60725 (vidutinio saugumo violetinis kosmetinis dažiklis, galimai toksiškas).

Vertinimas: 6/10

Kaina: 6,69 Eur / 200 ml

Ar rekomenduočiau? Deja, bet tikrai ne. Yra švelnesnių prausiklių odai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.