Atkuriamasis kondicionierius-kaukė su natūraliu kanapių sėklų aliejumi Green Feel's / Plaukų priežiūra

 Sveiki!

Ne kartą esu ankstesniuose įrašuose užsiminusi, jog plaukų nekerpu labai dažnai, tačiau jie yra sausi, todėl labai daug dėmesio tenka skirti plaukų drėkinimui ir maitinimui. Dėl šios priežasties kaukes plaukams naudoju bent jau kas antrą plovimą (kartais ir dažniau, tiesiog keičiu kaukes tarpusavyje). Ir tikrai jaučiasi skirtumas - plaukai turi daugiau svorio, sunkiau formuojasi (buvau įpratusi, kad plaukai susiformuoja ir laikosi visą dieną nuo tiesiog supintos ir naktį palaikytos kasos, o dabar kur tau), tačiau sveikesni ir daugiau žvilgantys.

No description available.

Būtent todėl kaukes ir kondicionierius plaukams bei kitas priemones dažnai galite pamatyti mano apžvalgose - sausų plaukų savininkė ir rašo apie tai, kas aktualiausia :) Šįkart kalbame apie lietuvių gamintojo Cosmoway produktą iš Green Feel's kanapių sėklų aliejaus serijos. Man ši serija apskritai labai patinka, savo kvapu ir savybėmis.

No description available.

Man ši kaukė-kondicionierius (nors kondicionieriaus funkcijos beveik niekada nenaudojau) labai patiko tuo, kad konsistencija - sviestinė, tačiau lengva - netempia plauko žemyn. Plaukus, apsišarvavus kantrybe ir palaikius 10 minučių, po plovimo žvilga ir yra minkštučiai ir tai jaučiasi jau po pirmo plovimo, o naudojant nuolat, plaukų būklė ženkliai pagerėja. Aišku, yra silikonas, yra plėvelės formuotojų, bet tikrai pastebėjau, jog plaukai po kirpimo daug lėčiau šiūra ir per šią vasarą nenubalo, kaip tai būdavo įprastai. Tai tuo ir džiaugiuosi ir dėl to tikrai galiu drąsiai rekomenduoti garbanotų plaukų savininkėms. Nežinau, kaip tos, kurios turi tikrai tikrai stipriai garbanotus, tiesiog avelės plaukus (atsiprašau už palyginimą, bet jis tikrai nepiktas), bet manau, jog tiesinančios plaukus nuolatos bent trumpam galės atidėti tiesintuvą į šoną.

No description available.

Sudėtis čia:

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Glycerine (saugus tirpiklis, drėkiklis), Behentrimonium Chloride (vidutinio saugumo antistatikas, kondicionierius, konservantas), Glyceryl Stearate SE (saugus minkštiklis, emulsiklis), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil (saugus minkštiklis, kondicionierius)Hydrolyzed Wheat Protein (saugus antistatikas, suformuoja plėvelę, kondicionuoja odą ir plaukus), Amodimethicone (saugus silikono polimeras, kondicionierius, antistatikas), Trideceth-12 (saugus emulsiklis ir paviršiaus aktyvioji priemonė), Cetrimonium Chloride (vidutinio saugumo konservantas, emulsiklis, antistatikas), Olus Oil (saugus minkštiklis)Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga)Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis)Benzyl Alcohol (pavojingas naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (saugus tirštiklis, minkštiklis, plėvelės ant odos formuotojas), Lactic Acid (saugus pH reguliatorius, odos šviesintojas, turi sutraukiamąjį poveikį, bet gali erzinti odą), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai).

Vertinimas: 8/10
Minusas: "spalvota" sudėtis. Norėtųsi natūralesnės.
Kaina: įprasta kaina yra 3,99 Eur už 200 ml. Dabar - akcija, kainuoja 2,39 € už 200 ml Barboroje. Labai gerai, kad rašau šitą įrašą - lėksiu pirkti :) Užtenka pusei metų naudojant kartą-du į savaitę.
Rekomendacija, manau, kaip ir aiški.


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.