Kilig gaivinamasis veido prausiklis / Veido priežiūra

 Sveiki!

Paplepėjome apie vestuves, o šiandien tęskime apie kosmetiką.

Nežinau, pamenate ar ne, tačiau turbūt esu kažkada aprašiusi Green Feel's prausiklį ir jo ilgai neturėjau kuo pakeisti. Nuoširdžiai, naudojau kokius 2 metus. Ir tik dabar pradėjau ieškoti vis kažko naujo. Todėl šiandien skaitote šią apžvalgą - pagaliau prisiruošiau aprašyti naujai išbandytą priemonę, kuri ant mano vonios stalelio stovėjo praktiškai visą vasarą. Tai Kilig gaivinamasis veido prausiklis.

No description available.

Kuo jis patraukė mane slenkant akimis po lentyną? Ne, ne pakuote, nors į pakuotę, kaip matau, Kilig investuoja! Ji stilinga, "lengva" ir produktai atrodo gerai. Iš tiesų tai jau senokai norėjau išbandyti Kilig kosmetiką, bet nelabai galėjau sau leisti, kol neturėjau pastovaus pajamų šaltinio, nes ši kosmetika buvo brangesnė negu ta, kurią perku įprastai. Tačiau rankos jau senokai niežėjo :) Nes Kilig pakeitė Rasą, o Rasos produkcija man patiko labai. Todėl buvo įdomu, ką naujo šis pasikeitimas atneš, be pakuotės.

Gamintojas rašo, jog prausiklyje yra hialurono rūgšties ir žaliosios arbatos ekstrakto. Jeigu dėl pastarojo buvimo sudėtyje viskas kaip ir aišku - žaliosios arbatos ekstraktas turi antibakterinių savybių ir antioksidacinį poveikį, todėl puikiai veikia odą, kuri linkusi į bėrimus, tai dėl hialurono rūgšties nelabai supratau. Juk tai valomoji priemonė, ji ant odos būna ypač trumpai, ar tikrai reikalinga ši rūgštis? Nežinau, kaip dėl formuluotės, bet nesu tikra, ar hialurono rūgšties buvimas šiuo atveju yra veiksmingas.

O bet tačiau, man šis prausiklis visiškai nesausino odos! Jeigu prausdavausi veidą vakare, prieš pusryčius, net nepajausdavau, ir eidavau pusryčiauti pamiršusi į virtuvę pasiimti dieninį kremą, kol laukiu kavos, tai to ir nereikėdavo, nes nesijaučia jokio diskomforto. Todėl man patiko šis prausiklis. Jo tekstūra yra pakankamai lengva, vieno paspaudimo yra pakankamai norint nuprausti kaklą ir veidą, nes jis putoja labai gerai. Kvapą turi, tačiau labai lengvą. Tiesa, visgi negalėčiau rekomenduoti, jeigu norite pažaboti aknę ir susitvarkyti su veido raudoniu - jis nėra specifiškai tam skirtas, ir jeigu naudodama kai kuriuos kitus prausiklius ar priemones jausdavau mažesnį polinkį į bėrimus, su šiuo jaučiu lygiai tokį patį polinkį, kaip visada. Bet iš užrašo "all skin types" tu ir negali tikėtis stebuklo mišriai odai - juk gamintojas turi išlaviruoti ir padaryti produktą tinkamą ir sausai, ir riebiai, ir normaliai, ir mišriai odai. Todėl, be odos nesausinimo, daugiau jokių privalumų prausiklyje nelabai rasite. Turbūt dar galėčiau išskirti patogų dozavimą - nors prausiklio pirmojo buteliuko aš dar nebaigiau, esu tikra, kad pavyks jį išdozuoti visiškai, na o toks pumpuojamas dozatorius leidžia išvengti netvarkos ir priemonės pribėgimo į kamštelį, kaip kad būna su dangeliu/kamšteliu uždaromais prausiklis ir kitomis priemonėmis.

No description available.

Apačioje galite paskaityti apie sudėtį:

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, valiklis, putojanti medžiaga, sausina odą ir plaukus), Coco-Glucoside (saugus putokšlis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, nuriebalintojas), Glyceryl Oleate (saugus PAM, emulsiklis, minkštiklis), Cocamidopropyl Betaine (vidutinio saugumo paviršiaus aktyvumo medžiaga, tirštiklis, emulsiklis), Sodium Chloride (saugi klampumo reguliavimo medžiaga, gali sausinti odą ir plaukus), Sodium Hyaluronate (saugus antistatikas, identiškas odai drėkiklis), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Camellia Sinensis (Green Tea) Extract (saugus antioksidantas, drėkiklis, turi antibakterinių savybių, saugo odą nuo aplinos neigiamo poveikio), PEG/PPG-120/10-Trimethylolpropane Trioleate (saugus emulsiklis, rišiklis, drėkiklis, minkštiklis), Laureth-2 (vidutinio saugumo valiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga, emulsiklis), Citric Acid (saugus ingredientas, reguliuoja pH, kvapų sugėriklis), Diazolidinyl Urea (vidutinio saugumo konservantas), Sodium Benzoate (saugus konservantas), Potassium Sorbate (saugus konservantas), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), CI 42090 (saugus dažiklis).

Vertinimas: 8,5/ 10 
Minusai: nešventa sudėtis, negaliu pasakyti, kuo produktas išsiskiria iš kitų.

Pliusai: nesausina odos. 

Kaina: Šiuo metu Barbora.lt vyksta akcija Kilig produkcijai, todėl 2,97 €. Įprasta kaina: 5,94 € už 250 ml. 

Ar pirkčiau dar kartą? Taip. Bet be didelių vilčių. :) Tiesiog kasdieniam naudojimui, o ne kažkokioms problemoms išspręsti.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.