Douglas Essential Moisturising In-shower Body Milk dušo kūno pienelis

Sveiki!

Šio kremo atsiradimo pas mane istorija yra tokia: vaikščiojau po Thomas Phillips ieškodama kalėdinių dekoracijų ir visiškai netyčia užmačiau Douglas prekių lentynas. Ir tuo metu pas mane kaip tik baiginėjosi kūno kremas. Tai susigundžiau ir pasiėmiau netgi 2 (apie kitą - vėliau, reto šlykštumo kremas, iš anksto pasakau :)) ), taip pat prigriebiau akių šėšėlių paletę.


Jeigu galvojate, kad pirkdama žinojau, jog tai - duše naudojamas kūno kremas - tai deja, bet tai sužinojau tik panaudojusi kokius 5 kartus :)) Neklauskite, kodėl nepaskaičiau pirkdama. Tiesiog, matyt, ne tam dėmesį sutelkusi atėjau į parduotuvę. O supratau, kad čia nėra ordinary kūno kremas, kai kelis kartus patepusi odą po dušo pastebėjau, kad kremas bjariai limpa ir pasilieka plėvele ant odos. Niekaip nesupratau, kodėl taip yra, todėl nusprendžiau paskaityti sudėtį. Ir perskaičiau naudojimo būdą, kuris ir išaiškino, kaip veikia buteliuko turinys ir ką su juo veikti. 

Dušo pienelis yra užtepamas po dušo ant drėgnos odos, gerai įmasažuojamas ir nuplaunamas dušu, vėliau odą švelniai nutapšnojant rankšluoščiu. Asmeniškai man, atradus tokį daiktą esant namuose, buvo tikrai išsigelbėjimas - aš negaliu pakęsti nusiprausti duše ir dar atskirai tepliotis kremu, viską geriausia padaryti viena procedūra. 

Teisingai naudojant kremą, oda po dušo taps minkštesnė, skaniai kvėpės ir bus lygesnė, gaivesnės spalvos. Tačiau turiu pastebėti, jog matyt šis kremas formuoja plėvelę ant odos, o ne iš tiesų ją drėkina - tą pastebėjau, nes atsirado smulkių spuogelių ant odos, kurie indikuoja odos užsikimšimą. O ir žvelgiant į sudėtį, drkėinti nelabai yra kam, užtat plėvelės formuotojų - apstu. Taigi, turėsite ne drėkiklį, o drėgnumo pojūčio sudarytoją. Riebiaodėms, žinoma, nerekomenduoju, na o sausiaodės - odos nelabai išgelbėsit šiuo kremu.

Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum (vidutinio saugumo - toksiškas, kai yra naudojamas neapdirbtas - kosmetikoje toks nepasitaiko), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Cera Microcristallina (vidutinio saugumo rišiklis, minkštiklis, emulsijos stabilizatorius, emulsiklis), Stearyl Alcohol (saugus minkštiklis, tirštiklis, atkuria lipidinį odos sluoksnį, emulsiklis), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saugus drėkiklis, emulsiklis), Hydrogenated Coco-glycerides (saugus odos kondicionierius, minkštiklis), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Paraffin (vidutinio saugumo, toksiškas, kai yra naudojamas neapdirbtas - kosmetikoje toks nepasitaiko), Phenoxyethanol (pavojingas konservantas, kuris gali būti toksiškas ir netinka naudoti aplink burną), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Ethylhexylglycerin (saugus konservantas, minkštiklis), Ceteareth-3 (vidutinio saugumo emulsiklis), Aluminum Starch Octenylsuccinate (vidutinio saugumo klampumo reguliavimo medžiaga, absorbentas, didina SPF), Carbomer (saugus emulsiklis, gelifikantas, klampumo reguliavimo medžiaga), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (saugus emulsijos stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga, suformuoja plėvelę), Sodium Hydroxide (vidutinio saugumo pH reguliatorius, denatūratas, galimai toksiškas), Tocopherol (vidutinio saugumo antioksidantas, drėkiklis), BHT (vidutinio saugumo konservantas, antioksidantas).

Vertinimas: 6/10

Minusas: sudėtis, bėrimai.

Nerekomenduočiau, nepaisant to, kad pojūčiai geri.

Kaina: apie 2 Eur už 200 ml.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.