Drėkinamasis kūno kremas su goji uogų ekstraktu Green Feel's / Kūno priežiūra

Sveiki!

Šiandien vėl trumpam grįžtu prie lietuviškų prekinių ženklų, o konkrečiai - prie Green Feel's. Šįkart labai trumpa kūno kremo apžvalga, po teisybei, man labai patikusio. Kuo konkrečiai - būtinai papasakosiu :) Yra ir pliusų, ir minusų, bet turbūt man asmeniškai neteko sutikti produkto, kuris būtų tik geras arba tik blogas.


Šį kūno kremą aš priskirčiau prie riebesnių, todėl jeigu esate sausiaodė ir mėgstate "daugiau svorio" kremuose - galite drąsiai rinktis. Goji uogos šiam kremui suteikia neįkyrų, malonų kvapą, kuris ilgai išlieka ant odos. Nors kremas yra pakankamai riebus, jis nėra lipnus ir gerai susigeria į odą, nepalikdamas šlapios ir lipnios odos pojūčio. Oda po šio kremo sudrėkinama labai gerai. Vienintelis minusas - bent jau man dozatorius yra labai nepatogus. Prireikia labai daug jėgos, norint išsispausti kremą ant odos ir ne visada pavyksta pataikyti išspausti tiek kremo, kiek iš tiesų reikia - todėl kartais gaunasi kremo perteklius. Bet visumoje kremas ant odos dengiasi puikiai ir lengvai, dėl to man patinka.

Sudėtis: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (saugus tirpiklis, emulsiklis, minkštiklis, atstato pažeistą odos lipidinį barjerą, turi prieuždegiminį poveikį), Dicaprylyl Ether (saugus odos kondicionierius, tirpiklis, minkštiklis), Glycerin (saugus tirpiklis, drėkiklis), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (saugus alyvmedžių aliejus, minkštiklis, tirpiklis, turi uždegimą mažinančių savybių), Glyceryl Stearate SE (saugus minkštiklis, emulsiklis), Hydroxystearyl Alcohol (saugus emulsiklis), Hydroxystearyl Glucoside (saugus emulsiklis), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (saugus drėkiklis), Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables (saugus plaukų, odos kondicionierius), Cetearyl Alcohol (saugus minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil (saugus odos minkštiklis), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (saugus kondicionierius, skatina odos atsinaujinimą, minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga), Panthenol (saugus drėkiklis, turi gydomųjų savybių), Tocopheryl Acetate (vidutinio saugumo antioksidantas, odos kondicionierius), Xanthan Gum (saugus klampumo reguliavimo medžiaga, PAM, tirštiklis, emulsiklis), Parfum (vidutinio saugumo kvepalai), Citronellol (vidutinio saugumo UV spindulių absorbentas, įeina į kvepalų sudėtį), Benzyl Alcohol (pavojingas, naudojant ilgą laiką gali ardyti kolageną, sukelti kontaktinį dermatitą, veikia kaip tirpiklis, tirštiklis, konservantas), Dehydroacetic Acid (saugus konservantas), Lactic Acid (saugus pH reguliatorius, odos šviesintojas, turi sutraukiamąjį poveikį, bet gali erzinti odą)

Sudėtyje matome alyvmedžių aliejų pačiame viršuje, taip pat yra šaltalankių ir jojoba aliejaus, vitamino E, todėl tikrai labai gerai pamaitinsite savo odą.

Vertinimas: 9/10
Minusas: dozatorius
Kaina: 2,99 Eur už 150 ml

Rasite rimi.lt e pardutouvėje.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Plaukų priežiūra / Dr. Konopka's stiprinantis ir atkuriantis plaukų struktūrą šampūnai

Kosmetikos sudėtis / SLS/SLES vs. Sodium Coco-Sulfate - kuo skiriasi?

Kelionės / Kuba. II dalis: internetas, kur ir ką valgyti, kokius suvenyrus nusipirkti, tarpmiestinis transportas.